Amenajari Interioare

Un colt de relaxare cu iz british

Un stil distinct, boem, elegant, care a inspirat nenumarati designeri este cel country englezesc. Iata o „mostra” de amenajare care te introduce in atmosfera interioarelor britanice de altadata.

Arhitecta Alina Stoian ne-a aratat cat e de usor sa imbini armonios cateva produse pentru a obtine atmosfera dorita. Asta daca stii unde sa le cauti, fireste. Pontul nostru? Viziteaza Home & Design Mall!

Detalii, detalii

Chiar daca sunt usor de omis, micile accesorii decorative definesc atmosfera si ii imprima stilul dorit. In cazul de fata, obiectele albe, grupate discret, ies in evidenta prin siluetele combinate. Alte cateva detalii, asezate aparent la intamplare (un ciucure de draperie atarnat neglijent de fotoliu, o decoratiune metalica de perete prinsa de manerul dulapului), asigura caldura si personalitate.

Mix de texturi

Daca vrei sa atragi atentia, mizeaza pe alaturari neasteptate de materiale. De pilda, Alina a combinat obiecte cu finisaje si texturi distincte, toate potrivite stilului country englezesc: o carafa metalica cu aspect brut, o ceasca vintage din portelan fin si un cosulet crosetat cu look rustic.

Aranjament realizat de arh. Alina Stoian

0726-662.999 / 0730-200.505

www.2deco.ro

Related posts

Primavara se da startul pentru renovarea podului

Adina Meyers

Geometrie si feminitate intr-un apartament in stil Art Deco

Adina Meyers

5 semne că este timpul să înlocuiești mobila din living

Adina Meyers