Home

Cum alegi o somiera de calitate pentru patul tau

Alegerea unei somiere de calitate este deseori dificila, pentru ca stim putine despre acest produs. Acest articol te va ajuta!

6 lucruri de care sa tii cont pentru alegerea unei somiere de calitate

Atunci cand ne gandim la un somn odihnitor si ne dorim sa ocolim durerile de spate cu care ne-am putea trezi la un moment dat, cu totii luam in considerare alegerea celei mai bune saltele. Somiera insa are si ea un rol foarte important pentru un somn linistit, de aceea merita sa ii acordam atentia cuvenita.

Somiera – cunoscuta si cu denumirea de cadru sau rama de pat – este cea care sustine salteaua, si nu doar atat. Tot somiera este cea care amortizeaza miscarile noastre in timpul somnului (preluate de saltea) si le adapteaza – putand contribui in mare masura la confortul resimtit in timpul somnului.

In plus, somiera va asigura aerisirea corecta a saltelei, prin lamelele sale, tinand la distanta mucegaiul si crescand durata de viata a acesteia. Este, de altfel, principalul avantaj al unei somiere in comparatie cu placa de pal, utilizata de asemenea pentru sustinerea saltelei – scapi de grija aerisirii permanente a saltelei. Desigur ca e sanatos si recomandat sa intorci periodic salteaua si sa o aerisesti, dar folosind somiera nu vei avea nevoie sa faci acest lucru la fel de des.

Stiai ca producatorii de saltele recomanda utilizarea unei somiere, neacordand garantie in cazul in care salteaua a mucegait?

Revenind la achizitia unei somiere de cea mai buna calitate, ne-am gandit pentru astazi sa adunam la un loc cinci lucruri de care ar trebui sa tii cont pentru a o alege. Este important, avand in vedere faptul ca o somiera are o durata medie de utilizare de cativa ani, asa ca e o cumparatura importanta pe care o vei face pentru familia ta.

1. Lamelele din care este realizata somiera trebuie sa fie incastrate si nu aplicate. Este extrem de important acest aspect, atunci cand lamelele sunt aplicate, presiunea suplimentara care se exercita va determina ruperea sau craparea lamelei intr-un interval de timp relativ scurt.

2. Opteaza mereu pentru o somiera cu lamele realizate din furnir tehnic de fag, stratificat prin incleierea la cald sub presiune, care sunt conforme cu cerintele UE in domeniu,

3. Somiera sau rama de pat ar trebui sa fie vopsita in camp electrostatic – te asiguri in acest fel ca vopseaua va rezista cat mai mult timp, aratand in continuare ca noua,

4. Lamelele din care este realizata rama de pat trebuie sa fie ceva mai groase, pentru a fi mai rezistente. Opteaza pentru o somiera cu 12 lamele si nu cu 15!

5. Cumpara de la un furnizor de incredere, care exista de multa vreme pe piata. Ai in acest fel certitudinea ca acesta va fi acolo daca ai nevoie de suport. In plus, piata este selectiva, sunt sanse maxime ca cineva care este aici de multa vreme sa furnizeze produse si servicii de calitate – altfel nu ar fi rezistat atatia ani,

6. Tine cont de pret, dar nu il pune pe primul loc. Da, mereu ne lovim de buget atunci cand facem o achizitie, dar ne dorim de asemenea produse de calitate, care sa ne tina cat mia mult timp.

Acestea sunt cele mai importante criterii de care sa tii cont atunci cand cumperi o somiera pentru a avea un produs de calitate, pe care sa il poti folosi in conditii optime pentru multi ani de acum inainte. Nu ne ramane decat sa iti uram sa gasesti produsul potrivit si sa il folosesti sanatos, impreuna cu familia, pentru multi ani de acum inainte!

Related posts

Transform Your Flat Into a Tropical Oasis

Adina Meyers

Mobila veche infrumuseteaza spatiile oricarei case

Adina Meyers

Bilete reduse cu 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveția și Grecia

Adina Meyers