LifeStyle

Lucrurile au scapat de sub control? Regaseste-ti echilibrul cu Depress Forte!

Depresia nu este o gluma, o exagerare sau o problema cu care se pot confrunta intotdeauna altii, niciodata tu! Ea vine mereu neinvitata si imbraca forma unei tulburari afective grave, care iti fura pe nesimtite buna dispozitie, energia, placerea de a rade copios cu prietenii sau sentimentul ca detii controlul vietii tale. Din fericire poti spune stop starilor de tristete inainte ca ele sa se agraveze. Depress Forte este suplimentul natural care este aliatul starilor tale de bine.

Psihologul Ionut Ghiugan avertizeaza ca oricine poate fi una dintre acele persoane care nu iau masuri in timp util, atunci cand apar primele semne ale depresiei: pierderea energiei si a interesului pentru lucrurile care iti faceau placere, autocritica, tulburarile de apetit, insomnia si nemultumirea profunda fata de tot si toti.

"Atunci cand suferim de depresie predomina emotiile negative (tristete, furie, disperare) si se modifica profund modul in care gandim si ne comportam. Depresia ignorata sau netratata va creste vulnerabilitatea persoanei in fata situatiilor de viata, va accentua sentimentele de neajutorare, va duce la izolare si imposibilitatea de a lua decizii si in final va afecta persoana in multe cazuri ireversibil", spune specialistul.

Daca traversezi stari emotionale extreme si te temi ca ele pot degenera in depresie, nu sta pe ganduri si ia masuri imediat. Solutia iti este la indemana: Depress Forte, un supliment alimentar cu ingrediente 100% naturale, care are grija de echilibrul tau emotional, prevenind cu succes semnele depresiei, descrise de psihologul Ionut Ghiugan:

"Dispozitia este descrisa adesea ca fiind trista, disperata sau lipsita de chef, in cea mai mare parte a zilei si aproape in fiecare zi. De asemenea, atunci cand vorbim despre depresia majora, persoana in cauza se confrunta cu perturbari ale somnului aproape zilnic. Agitatia, incapacitatea de a sta linistit sau pe de alta parte lentoarea psihomotorie in vorbire, gandire sau in miscarile corpului reprezinta semne importante ale depresiei majore, la fel si lipsa de energie si fatigabilitatea aproape in fiecare zi, deteriorarea capacitatii de a gandi, de a se concentra sau de a lua decizii."

Pentru a evita dezechilibrele emoționale, alege Depress Forte care ofera o stare generala de bine, calm si relaxare, mai ales in perioadele stresante. Te va ajuta sa te bucuri de un somn de calitate, iti va proteja sistemul nervos si te va ajuta sa treci cu succes peste situatiile traumatizante.

Actiunea benefica a suplimentului alimentar se datoreaza complexului celor 5 plante din compozitia sa. Sunatoarea are efect linistitor, Valeriana te relaxeaza si te ajuta sa dormi excelent, Roinita te scapa de anxietate (fara sa iti induca o stare de somnolenta sau lentoare), Schinduful iti stimuleaza sistemul nervos si muscular (energizandu-te din plin), iar Floarea Pasiunii te scapa de nervozitate si irascibilitate.

Cu Depress Forte depasesti problemele zilnice cu zambetul pe buze.

Afla mai multe pe www.rottanatura.com

 

Related posts

Noi reguli pentru terasele din Centrul Vechi, după numărul mare de cazuri de COVID-19

Adina Meyers

Marturii. Frescele Manastirii Argesului – De la macheta in sala de expunere

Adina Meyers

O viata mai lunga pentru electrocasnicele tale cu CleanSymag® de la Zepter!

Adina Meyers