LifeStyle

Masterchef Gourmet, „bucatarul” bun la toate!

Masterchef Gourmet este robotul de bucatarie in fata caruia aproape niciun preparat nu poate emite pretentii! Dezbraca de secrete orice ingredient si il pregateste numaidecat pentru a fi adaugat in cele mai savuroase preparate! Este, fara indoiala, "bucatarul bun la toate", de care oricine are nevoie atunci cand gateste acasa!

Masterchef Gourmet este un robot de bucatarie multifunctional iscusit, dotat cu o miscare planetara care garanteaza o amestecare perfect omogena a compozitiilor pe toata suprafata vasului. Este o "abilitate" care ii ofera un avantaj puternic in fata altor produse concurente de pe piata!

Stapaneste si "abilitati" de mare patiser. Este dotat cu cele mai performante instrumente – tel, mixer, malaxor, pentru prepararea rapida si fara efort a celor mai distinse si sofisticate preparate de patiserie. Nici macar nu are nevoie de "ajutor de bucatar". Inglobeaza un blender, o masina de tocat carne, o razatoare cu patru conuri si un storcator de fructe care fac toata treaba in locul lui.

Fisa de post a priceputului Masterchef Gourmet este stufoasa, dar nu se "plange"! Este un profesionist desavarsit, astfel ca, orice reteta ai avea in minte, este apt sa o puna in practica pentru tine.

Produsele frantuzesti de patiserie, briosele savuroase, painea de casa aburinda, sucurile sau smoothie-urile proaspete de fructe sunt doar cateva dintre proiectele pe care le da gata in doar doi timpi si trei miscari! Nu se dezice nici de la proiectele ceva mai complicate ori migaloase – aluaturi "grele", pentru prajituri sau placinte, ori tocaturi din carne pentru lasagna, ardei umpluti sau sarmalute.

Garantat! Masterchef Gourmet de la Tefal este "bucatarul" bun la toate si, ca orice angajat modern, are o rezistenta crescuta la stres si la program prelungit! Face fata cu brio unei capacitati de maximum 8 oua sau 1.8 kg de aluat pentru prajituri, fara sa dea semne de "oboseala"! Promite fidelitate, rezistenta la uzura si preparate fara cusur, ce ii vor aduce, fara doar si poate, titlul de "angajatul anului" in bucataria ta!

Related posts

Zece ani de Scena.ro – episodul 4

Adina Meyers

Studiu: Alimentele sarate provoaca celulita

Adina Meyers

Truc simplu în amenajare: o piesa de decor „statement” sau peretele vedetă

Adina Meyers