LifeStyle

2017 va fi Anul Cocoșului de Foc în zodiacul chinezesc. Ce ne așteaptă?

Din 28 ianuarie 2017 până pe 15 februarie 2018, în zodiacul chinezesc este Anul Cocoșului de Foc – un an puternic, în care toată lumea va avansa și va începe lucruri noi. Va fi o perioadă incredibil de activă și dinamică. Vor fi destul de multe momente pozitive, dar și importante situații complexe.

În Anul Cocoșului, vor obține recompense deosebite toți cei care au calitățile acestei păsări: sunt loiali, serioși, muncesc din greu și respectă valorile familiale. Chinezii spun că în acest an fiecare va primi ceea ce merită. Așadar, tot ce vei obține, atât în viața privată cât și în carieră, va depinde de modul în care te vei comporta.

În acest an, impresia va fi cea care va conta. Vei dori să arăți cât de bine poți și să-ți clarifici intențiile în dragoste, finanțe și afaceri.

Va fi anul în care cele mai multe dintre promisiunile importante făcute până acum vor deveni sarcini care vor fi executate indiferent de ce eforturi necesită. Va fi un an în care ar fi cu adevărat bine să faci mai puține lucruri, dar să le faci perfect.

În Anul Cocoșului de Foc trebuie să ne bazăm exclusiv pe noi înșine și pe abilitățile noastre. 2017 este un an fără iluzii și lipsit de dogmele învechite ale secolului. Este o perioadă în care fiecare își cunoaște locul și valoarea și știe ce calități are concurența.

Vor fi multe schimbări substanțiale în zona senzuală și psiho-emoțională. Cocoșul este o creatură geloasă și nu uitat că gelozia poate distruge relații solide, chiar și căsătorii care par durabile. Așadar mare atenție în 2017 la emoții, care au tendința de a fi exacerbate pentru că sunt influențate de Lună, Neptun și Pluto. Această combinație astrală este ca și cum ai pune paie pe foc, așa că fii foarte atent/ă la ce spui și ce faci. Cocoșul tânjește după conflicte. Îi place foarte mult să critice. Deci în 2017, comunicarea va juca un rol deosebit de important în rezolvarea situațiilor contradictorii.

Semnele zodiacale de foc vor primi, în 2017, bonusuri, dar este bine să nu uităm că orice mare șansă într-o direcție aduce cu sine diverse limitări în altele și că orice mare putere vine obligatoriu cu o mare răspundere. Nativii din zodiile de foc vor fi cu adevărat norocoși, dar va trebui să muncească dublu pentru că altfel potențialul lor nefolosit îi va ucide.

Semnele zodiacale de apă și de pământ nu vor avea o situație la fel de pozitivă, iar circumstanțele nu le vor fi la fel de favorabile. Nu vor avea de rezolvat probleme fundamentale la scară largă, nu vor fi solicitați în exces, iar 2017 va fi pentru ei un an tern, fără eforturi deosebite dar și lipsit de realizări grozave.

În ansamblu, 2017 va fi un an de succes pentru persoanele foarte active, cum sunt oamenii de afaceri, atleții sau soldații. Dacă ești obișnuit mai întâi să treci la acțiune și apoi să stai să te gândești, dacă grijile îți generează o melancolie adâncă, iar acțiunile dinamice îți dau putere, atunci Anul Cocoșului de Foc te va atrage. Principalele trăsături ale perioadei sunt inițiativa, hărnicia, generozitatea și onestitatea, iar slăbiciunile de care trebuie să te ferești sunt fanatismul, egocentrismul și josnicia.

ȘOBOLAN: Vei avea parte de pierderi și alte probleme în 2017. Vor fi multe certuri și dispute inutile care vor atrage probleme de sănătate. Vei beneficia, totuși, de sprijinul a trei astre în acest an, iar ele te vor ajuta să îmbunătățești situația.

BIVOL: 2017 îți va aduce evoluții pozitive atât în dragoste, cât și carieră. S-ar putea spune că ești alesul astrelor care te binecuvântează și-ți aduc mult noroc anul viitor. Nu renunța, totuși, la prudență.

TIGRU: În 2016 ai cam avut ghinion, dar acum situația se va îmbunătăți puțin. 2017 va fi un an mai bun, dar mediu. Nu vei avea nici realizări deosebite, dar nici probleme prea grave. Vei face progrese în dragoste și carieră, dacă nu vei mai acționa impulsiv.

IEPURE: Nu vei avea prea mult noroc în 2017. Există chiar riscul să ai multe ghinioane care-ți pot aduce eșecuri în carieră sau crize în cuplu. Vei trece prin urcușuri și coborâri, iar membrii familiei ar putea avea probleme de sănătate. Vei reuși să treci peste obstacole și chiar să obții rezultate deosebite dacă vei reuși să iei inițiative, să faci schimbări și să pregătești pentru problemele care urmează să apară.

DRAGON: 2017 va fi un an norocos în care vei avea parte de evoluții grozave în dragoste și carieră. Ar trebui să încerci să-ți extinzi cât de mult poți viziunea și să nu-ți limitezi niciodată activitatea pentru un scop minor. Privește în ansamblu pentru a putea sesiza toate oportunitățile. Vei sta bine și cu sănătatea, dacă nu faci nici un fel de excese.

ȘARPE: Vei avea un noroc deosebit în dragoste în 2017, dar nu vei sta la fel de bine cu cariera și sănătatea, unde vei avea suișuri și coborâșuri. Principala ta sarcină și grijă va fi să-ți asiguri aspectele materiale ale vieții.

CAL: Va fi un bun în general, dar unele astre-și vor băga puțin nasul și vor fi și niște probleme în dragoste și în sănătate. Pregătește-te pentru un noroc oscilant, fii optimist/ă în fața eșecurilor și apelează la cei din jur care te vor ajuta să rezolvi problemele.

CAPRĂ: Din păcate, 2017 nu va fi un an bun pentru tine. Vei fi influențat/ă de mai multe astre de rău augur, așa că există riscul să ai accidente. Vei avea, totuși, parte și de binecuvântarea a trei astre de bun augur, dar norocul pe care ți-l vor aduce va fi minim.

MAIMUȚĂ: Ai avut un 2016 greu, iar acum vei putea răsufla ușurat/ă, iar norocul ți se va schimba complet. Astrele de bun augur îți vor influența cariera și sănătatea. Vei avea noroc și în dragoste.

COCOȘ: Vei avea tendința să declanșezi conflicte, iar norocul va fi schimbător tot anul. Există riscul să apară unele eșecuri profesionale, unele pierderi de bunuri sau unele probleme emoționale, iar presiunea îți va afecta starea. E posibil să ai parte de mari schimbări.

CÂINE: Nu te vei descurca prea bine în relațiile cu ceilalți. E posibil să fii înșelat/ă sau să ți se însceneze ceva și cei din jur să nu te creadă. Din fericire, ai de partea ta și câteva astre de bun augur, așa că efectele nu vor fi prea grave.

MISTREȚ: În 2017 situația se va îmbunătăți puțin, dar tot vei avea parte de ghinioane, mai ales în dragoste. Îți va fi greu să dezvolți relații personale și e posibil ca o rudă să moară sau să se îmbolnăvească. Nu vei sta prea bine nici cu sănătatea și te vei certa cu cei din jur.

Material preluat de pe www.romanialibera.ro

Related posts

Incepe numaratoarea inversa: BikeFest, 14-15 septembrie, parc Izvor

Adina Meyers

Viitorul Romaniei sta in mainile tinerilor de azi

Adina Meyers

I.FEEL CONTEST

Adina Meyers