Calatorii LifeStyle

Lora, blocată în Bali de 4 luni din cauza pandemiei: „Am trăit cât alții în 3 ani”

Artista Lora este izolată în Bali de patru luni, după ce a plecat într-o vacanță de două săptămâni. Lora spune că a trăit momente de panică în clipa în care linia aeriană a anunţat încetarea zborurilor.

În timp, s-a obişnuit cu situaţia şi a încercat să vadă partea bună a lucrurilor. A călătorit, a meditat, a filmat un videoclip în insula indoneziană şi spune că acum e fericită.

„În patru luni, am trăit cât alţii în 3 ani. Mă simt foarte bine, ne-am adaptat extraordinar, nu mai simţim disperarea aia să ne întoarcem acasă. Ne simţim super bine. Am treabă multă aici”, a spus artista.

În Bali, a găsit chiar un loc în care să cânte.

„Am cunoscut o super trupă care cânta coveruri într-un bar, aici, în Bali. Eram pe scuter când am auzit muzica şi când am văzut că este o scenă şi cântă cineva acolo, era să sar de pe scuter. Am zis – baby, baby, opreşte aici, muzică! Şi mă invită de fiecare dată când au muzica live pentru că am cântat acolo de drag”, a declarat aceasta.

Deşi s-a acomodat în ţara „adoptivă”, Lora mărturiseşte că îi este dor de prietenii rămaşi în România.

Related posts

Pe 13 mai incepe METAL SHOW – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica

Adina Meyers

Spectacole din țară și străinătate, colocviu și lansare de carte, în a șaptea zi de Fest(in) pe Bulevard, ediția a VI-a

Adina Meyers

Combinele frigorifice Electrolux FreshFrostFree™ pastreaza prospetimea alimentelor un timp indelungat

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe