LifeStyle

De unde cumperi şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Comandați acum un purificator SHARP Plasmacluster  la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit

SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală – 2499 lei. Discountul se comunică telefonic.

Altă variantă propusă de Casoteca este Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster și umidificare activă, KC-G40EUW.

Pe lângă anihilarea mirosurilor neplăcute și reducerea numărului de particule dăunătoare, datorită funcției de ionizare, ținut oriunde în cameră,  purificatorul poate curăța chiar și aerul de sub canapea sau din șifonier – dacă lasăm ușile deschise.

Produsele au filtrele HEPA, rezistente până la doi ani, dar dacă vor fi întreținute conform manualului de utilizare a produsului, ele își vor menține durata de funcționare mai mulți ani.

Pentru purificatorul SHARP KC-G40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Prețul unui astfel de purificator este de 2499 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

 

SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp – 3299 lei. Discountul se comunică telefonic.

KC-G50EUH este „regele purificatoarelor”, este înzestrat cu toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă un astfel de aparat. Este recomandat pentru încăperi de până la 40mp.  Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster KC-G50EUH este a treia variantă propusă de noi cu putere mare de purificare, ideal pentru grădințe, săli de clasă, birouri, dar și pentru acasă. Fie că îl așezăm în sufragerie sau în dormitor, dincolo de funcția sa activă, purificatorul este, în sine, un obiect de design care atrage atenția.

Tot „regele” purificatoarelor, KC-G50EUH este extrem de  necesar pentru persoanele care au o viață activă. De pildă, după exercițiile fizice, hainele pot fi așezate în fața purificatorului Sharp pentru a le neutraliza mirosurile, evident asta nu ține loc de mașină de spălat.

Pentru purificatorul SHARP KC-G50EUH filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Prețul unui astfel de purificator este de 3299 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

 

 

Related posts

Începe CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

Adina Meyers

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers

Bun venit, copilărie!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe