Decor LifeStyle

Call for Architects and Designers – Delta Studio pregătește Albumul „Lifestyle Design Interior” 2021

În 2020, „Anul Izolării în Casele Noastre”, am petrecut mai mult timp ca niciodată în interioare. Oare cum arată proiectele de design interior realizate sub aceste auspicii?

Delta Studio își propune să răspundă la această întrebare prin a cincea ediție a Albumului anual „Lifestyle Design Interior”, care va cuprinde cele mai reușite amenajări interioare rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români anul acesta.

Propunerile de proiecte rezidențiale pentru Albumul 2021 pot fi trimise la [email protected] până pe 1 septembrie 2020.

Cerințe:

  • Proiectele de design interior trebuie să fie finalizate în 2020, în România.
  • În această ediție vor fi incluse doar proiecte rezidențiale.
  • Nu se acceptă randări sau fotografii cu stadii intermediare.
  • Se pot trimite mai multe proiecte realizate de același birou/ arhitect/ designer, dacă fiecare dintre ele respectă condițiile de mai sus.
  • Emailul trebuie să conțină: 5-10 fotografii proiect (rezoluție online), alături de o scurtă descriere.

Ediția de anul acesta a albumului, lansată în decembrie 2019, a marcat  un dublu salt – cantitativ si calitativ. La nivel cantitativ, albumul a ajuns la un total impresionant de 50 de proiecte – 34 rezidențiale si 16 HoReCA. Saltul calitativ se măsoară în standardul amenajărilor prezentate – au fost alese numai proiecte caracterizate de o deplină coerență de ansamblu, majoritatea conținând elemente inovatoare, ce dovedesc o originalitate high-class a autorilor. Proiectele reflectă cele mai actuale tendințe de locuire și amenajare: accente glam, inserții High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecți în amenajări pline de caracter.

Amenajările selectate vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie 2020.

 

Related posts

Masti de fata Dermaglin pentru o ingrijire optima a tenului

Adina Meyers

Flori in dar si experiente memorabile de Ziua Indragostitilor

Adina Meyers

10 greșeli de securitate care îți pot compromite telefonul mobil

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe