LifeStyle

Cuptorul Electrolux CombiSteam Deluxe aduce savoarea mancarii de restaurant chiar la tine acasa

Daca te-ai intrebat cum poti obtine in bucataria ta mancaruri delicioase, ca acelea preparate de Chefi renumiti in bucatariile restaurantelor cu stele Michelin, cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe este raspunsul.

Secretul cu ajutorul caruia bucatarii profesionisti reusesc sa dea un gust si o textura deosebita mancarurilor preparate este combinarea caldurii conventionale cu aburul. Cu ajutorul CombiSteam Deluxe vei putea sa obtii aceleasi rezultate remarcabile, deoarece acesta dispune de 7 pana la 12 programe de gatit, care iti permit sa alegi combinatia perfecta de abur si caldura. In plus, cele 100 de retete predefinite iti vor oferi un plus de inspiratie in bucatarie.

Pe langa gustul deosebit al mancarii, folosind CombiSteam Deluxe te vei asigura ca ingredientele folosite isi vor pastra aroma naturala, gustul, culoarea si forma, dar si valorile nutritive pe care le au atunci cand sunt in stare cruda. Rezultatul? O alimentatie sanatoasa, cu vitaminele si nutrientii de care organismul tau are nevoie, dar cu mult mai putine grasimi si o cantitate redusa de ulei.

In plus, cu o capacitate de 73 litri, CombiSteam Deluxe te ajuta sa prepari intregul meniu simultan, astfel incat tu vei petrece cu pana la 20% mai putin timp in bucatarie. In cuptorul cu abur aromele nu se vor amesteca, deci felul principal, garnitura si desertul se pot pregati impreuna, in acelasi timp. Astfel, de la aperitiv la ultimul fel servit, totul este natural, delicios si gata imediat.

Prevazut cu 3 functii de gatire cu abur, care se adapteaza perfect preferintelor tale si retetei alese, CombiSteam Deluxe este alegerea perfecta pentru bucataria ta. De asemenea, datorita aspectului sau modern si functiilor sale profesionale adaptate uzului casnic, el va oferi un plus de stil spatiului de gatit. Armonia si eleganta designului CombiSteam Deluxe sunt date de materialele folosite, de afisajul alb pe fundal negru si de actionarea VelvetClosing®, care va inchide usor si silentios usa cuptorului.

Asadar, deschide-ti orizonturile culinare alaturi de CombiSteam Deluxe de la Electrolux si bucura-i pe cei dragi cu bunatati sanatoase si gustoase!

Mai multe informatii despre echipamentele electrocasnice Electrolux sunt disponibile pe www.electrolux.ro.

 

 

 

Related posts

Bonami, magazin online home&deco, intră pe piața din România

Adina Meyers

Economiseste timp, energie si bani cu Arctic TET

Adina Meyers

„Culorile sunetelor” – turneu al flautistului Matei Ioachimescu in noua orase

Adina Meyers