LifeStyle

Legume in Bucate, un condiment universal unic, cu bucati mari de legume

Knorr a inovat pentru consumatorii romani si propune astazi un condiment universal pe gustul lor: Legume in Bucate.

Noul condiment propus de Knorr contine de 10 ori mai multe legume decat granulele[1] si, datorita bucatilor mari de legume si al mirodeniilor, functioneaza ca o baza delicioasa pentru mancaruri. In combinatie cu cele mai simple ingrediente, Knorr Legume in Bucate ajuta la crearea unor preparate gustoase si aspectuoase, care ii vor incanta pe cei dragi!

“I-am intrebat pe consumatorii romani cum isi doresc sa fie condimentul lor universal. Mai multe legume, bucati mari mari de legume si mai putina sare sunt raspunsurile pe care le-am primit si care ne-au provocat sa inovam si sa lansam Bucate in legume, un produs revolutionar care propune consumatorilor din Romania exact produsul pe care si-l doresc. Avem bucati mai mari de legume, de 10 ori mai multe, mai putina sare, mai mult gust!”, a declarat Daniel Barbulescu, Marketing Manager Foods Unilever.

Gustul este cuvantul de ordine: ingredientele atent selectionate, de o calitate superioara, garanteaza obtinerea unor mancaruri delicioase pentru intreaga familie.

Provenienta ingredientelor pe care le folosesc in prepararea mancarii este, de asemenea, o preocupare permanenta a consumatorilor. Knorr Legume in Bucate raspunde acestei nevoi prin continutul ridicat de bucati mari de legume, uscate natural.  Datorita procesului atent de uscare, una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor, legumele isi pastreaza proprietatile. Astfel, cand sunt adaugate in apa se hidrateaza si recapata forma initiala  pentru ca mancarurile gatite cu Knorr Legume in Bucate sa fie delicioase si aspectuoase.

Morcov, ceapa, patrunjel sau ardei gras sunt doar cateva dintre bunatatile care se gasesc in noul produs marca Knorr. Un asemenea amestec delicios face ca preparatele obisnuite sa capete  arome irezistibile! Astfel, orice fel de mancare gatita cu noul condiment universal va fi plina de legume variate, deci de savoare.

Sfat de la Knorr: Gateste preparatele traditionale (ciorba, ardei umpluti, orez sau tocanita) cu Knorr Legume in Bucate. Adauga noul condiment cu doar 5 minute inainte ca mancarea sa fie gata si vei vedea cu ochii tai cum preparatele se vor umple de legume gustoase! Knorr Legume in Bucate va oferi mancarurilor tale un gust unic si intens, iar aspectul lor va fi irezistibil!

Articole similare

FDP a creat zeci de locuri de munca pentru persoanele vulnerabile din Romania prin dezvoltarea unui grup de intreprinderi sociale

Adina Meyers

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Adina Meyers

Campania de imagine Heidi Klum dezvoltata de Franke, desemnata printre cele mai bune din lume

Adina Meyers