LifeStyle

BenQ a lansat noul Monitor TV

O apariţie ce nu poate trece neobservată în categoria televizoarelor LCD sub 26 de inci şi pe pieţele urbane aglomerate, elegantul monitor SE2241 reprezintă instrumentul potrivit pentru utilizatorii aplicaţiilor business, pentru impatimiţii jocurilor, fanii televiziunii şi ai filmelor, dar şi pentru designer-ii de interioare. Printre tehnologiile de imagine performante pentru aplicaţiile de acasă, dar şi pentru aplicaţiile de la birou se numără tehnologia proprietară BenQ SenseyeTM Human Vision, un timp de răspuns rapid de 5ms GTG şi Auto Contrast Enhancement de 10.000:1 (ACE); conectivitatea avansată include porturi HDMI şi DVI; iar procesul de instalare super rapid, precum şi controlul funcţiilor foarte facil sunt completate de boxele integrate, moduri de imagine şi audio presetate şi compatibilitate HDTV 1080p , Full HD. Monitorul SE2241 impresionează utilizatorii prin liniile de finisaj elegante, complimentând reputaţia BenQ de lider inovator şi câştigător de multiple premii pentru dispozitivele sale digitale moderne.

SE – „Serious Entertainment”

Cu noul monitor SE2241, BenQ, producătorul IT recunoscut la nivel mondial, oferă o paletă largă de opţiuni de divertisment pentru stilul de viaţă contemporan, îmbinând armonios lucrul pe computer cu joaca, munca de birou cu aplicaţiile pentru acasă. Utilizatorii ce dispun de un spaţiu redus sau de puţin timp liber, vor descoperi că cel mai nou Monitor TV de la BenQ conduce stilul de viaţă către un nou nivel de divertisment, eficienţă şi distracţie, prin adunarea într-un singur loc a tututor informaţiilor şi tipurilor de aplicaţii multimedia. Numeroase tehnologii aparţinând BenQ promit afişarea perfectă atât a conţinutului TV, cât şi a aplicaţiilor de pe PC. O rată de contrast auto îmbunătăţit de 10.000:1 – o tehnologie dezvoltată de BenQ – opimizează în mod inteligent afişarea nivelurilor de contrast, prin ajustarea automată a afişării cu iluminăre din spate, pentru cele mai bune niveluri de negru. O asemenea precizie a contrastului, adaptată sublim pentru orice tip de scenă afişată, amplifică detaliile închise la culoare pentru a revela elemente ascunse în cele mai întunecate jocuri sau scene în mişcare. Tehnologia Senseye, o tehnologie de optimizare a imaginii ce imită ochiul uman, producând imagini de o claritate extraordinară, unică şi vibrantă.

Patru moduri presetate Senseye (Cinema, Dynamic, Standard şi personalizat) oferă o ajustare discretă atât a conţinutului PC, precum documente, jocuri, web-browsing şi vizualizare de fotografii, cât şi a conţinutului TV, precum transmisiuni HDTV, filme Blu-ray, camere video şi console de jocuri. Rezoluţia nativă Full HD de 1920×1080 îmbunătăţeşte efectele vizuale la 1080p/24Hz, eficientizând activitatea computerului prin afişarea unei cantităţi mai mari de informaţie şi reducând scrolling-ul. Reducerea zgomotului de imagine digital, filtrul 3D Y/C şi timpul de răspuns rapid de 5ms GTG reduc de asemenea iregularităţile imaginii, neclaritatea şi efectul de dublare a imaginii. Sunetul digital de la sistemul de boxe stereo de 3 wati poate fi setat pe modurile audio Clasic, Pop, Rock şi Jazz. Portul pentru căşti plasat la vedere este un plus pentru jucătorii entuziaşti. Conectivitatea multiplă de care beneficiază modelul SE2241 demonstrează încă o dată construcţia sa business-divertisment bine gândită: porturile audio, video composit, S-video, HDMI, , S-Video, D-Sub, DVI HDMI permit conectarea unei mari varietăţi de dispozitive precum PC, Notebook, Blu-Ray DVD sau console de jocuri.

Eleganţa modelului SE2241 este la fel de impresionantă precum specificaţiile tehnice avansate. Mişcarea valurilor oceanului este inspiraţia creatorilor spaţiului pentru boxe, ce captează atenţia oricui prin ondulaţia tridimensională a marginilor acestora. Tăişul subţire, din material negru lucios, accentuat de o ramă argintie reflectă cel mai bine eleganţa monitorului. Chiar si partea din spate a monitorului TV SE2241 încântă ochiul utilizatorului prin culoarea neagră lucitoare a acesteia.

Monitorul TV SE2241 de la BenQ este disponibil la partenerii BenQ în România, la preţul de 998Ron.

Related posts

(P) Häfele prezintă soluții pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

Adina Meyers

Deco Box, un nou concept de arta decorativa pe lemn

Adina Meyers

Daikin anunță achiziția grupului austriac AHT

Adina Meyers