LifeStyle

bauMax deschide cel de al doilea magazin din Cluj-Napoca si al 15-lea magazin din Romania

Noul magazin dispune de o suprafata comerciala de aproape 15.000 m2 impartinta in patru departamente: Constructii, Tehnic, Amenajari si Gradina, aducand o noutate pe piata clujeana, si anume conceptul drive-in. Printre alte noutati ofertite clientilor din Cluj, se afla departamentul de planificare 3-D a baii, showroom-ul de parchet si placi ceramice, prezentarea sculelor electrice cu posibilitatea testarii la fata locului a acestora.

Primul magazin din Cluj-Napoca s-a deschis la 19.06.2007 si s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes magazine ale firmei de bricolaj din Romania. bauMax detine in Romania la ora actuala 15 magazine, ajungand astfel la peste 1.277 de angajati la nivel national.

Cel de-al doilea magazin din Cluj-Napoca este rezultatul unei investitii de aproximativ 20 milioane de euro, are o suprafata construita de 15.000 m2 si pune la dispozitia clientilor peste 200 de locuri de parcare. Cei 105 angajati sunt pregatiti sa serveasca, sa consulte si sa sfatuiasca clientii nostri in luarea celor mai bune decizii pentru planurile si proiectele acestora.

Conceptul Drive-In, o premiera pentru piata clujeana, presupune o zona special amenajata de 3.000 m2 din care clientii isi pot face cumparaturile direct cu propriul autoturism. In acest mod, procesul de achizitionare a produselor este mult simplificat si eficientizat, mai ales pentru profesionistii care cumpara cantitati mari. Mai mult de atat, clientii economisesc si timp.

O alta noutate pe care o introduce bauMax la Cluj, este planificarea 3-D a baii. Clientii sunt ajutati de catre profesionisti in domeniu sa-si proiecteze baia asa cum isi doresc, putand astfel  sa-si vizualizeze proiectul chiar inainte de a fi inceput si astfel sa-si planifice mult mai bine cumparaturile.

Deoarece ne dorim ca fiecare client sa gasesca tot ce are nevoie la noi in magazin, bauMax vine cu sortimente noi si inedite: showroom-ul de parchet si placi ceramice, sortimentul de corpuri de iluminat este actualizat conform ultimelor tendinte de pe piata europeana, sortimentul de amenajari, prezentarea sculelor electrice cu posibilitatea testarii pe loc a acestora si showroom-ul de usi si ferestre.

Pe langa acestea, bauMax isi asteapta clientii cu:

–  Departamentul de constructii, care este actualizat permanent, pentru a oferi clientilor cele mai bune articole la cele mai mici preturi de pe piata, fara niciun rabat de la calitate. Aici soseste ca noutate showroom-ul de parchet: cu produse de calitate exceptionala la preturi accesibile. Produsele sunt inovatoare si includ caracteristici de design deosebit, cu caracteristici tehnice exceptionale (de exemplu parchet potrivit pentru bai), cu durata de viata foarte lunga (de exemplu modele cu garantie 15 ani). In plus, pentru toate sortimentele este disponibila planificarea corecta a cantitatilor necesare (inclusiv cantitatile necesare de accesorii cum ar fi plinte, folie, colturi etc), printr-un computer disponibil a fi utilizat de fiecare client la raft.

– Departamentul tehnic, care ofera posibilitatea testarii pe loc a sculelor electrice, in conditii de supraveghere si consiliere de specialitate. Este vorba despre libertatea clientilor de a simti produsul inainte de a se decide ce doresc sa cumpere. In plus, sculele electrice beneficiaza de garantie 5 ani (exceptie facand marcile OK, Merox si cele fara nume de marca).

– Departamentul de amenajari, in cadrul caruia prezentarea articolelor sanitare va cuprinde elemente cu design deosebit, reunite in ambiente diferite, si game cu modele mult mai largi. Showroom-ul de placi ceramice si granit -disponibile pe stoc si la comanda – va fi cu totul inovator pentru bauMax si in general pentru magazine DIY din regiune. Tot aici, clientii vor avea ocazia sa descopere sortimentul de corpuri de iluminat , fiind actualizat conform ultimelor tendinte de pe piata europeana, ingloband atat stilurile clasice, cat si pe cele moderne.

– Departamentul de gradina, care pune la dispozitia oricarui gradinar amator sau profesionist un sortiment complet de sisteme de irigare, scule, utilaje pentru intretinerea solului si a gazonului. Toate aceste aparate de gradinarit electrice beneficiaza de garantie 5 ani (exceptie facand marcile OK, Merox si cele fara nume de marca).

– Marcile proprii, care sunt atent extinse cu producatori romani, stimuland astfel economia nationala si aducand un avantaj de pret net clientilor. 

Asa cum ne-am obisnuit clientii, le punem la dispozitie desigur si facilitatile deja cunoscute de catre acestia:

– Garantia pretului: in cazul in care clientul gaseste un articol mai ieftin la concurensa bauMax, atunci acesta va primi pretul mai mic si aici, adaugandu-se o reducere suplimentara de 15%;

– Transport de marfa pentru clientii magazinului nostru, gratuit in anumite limite de distanta si de valoarea cumaraturilor;

– Posibilitatea de plata in rate a produselor cumparate de clientii nostri prin punctele EFG.

bauMax in 3 randuri:

Þ     6 ani de succes in Romania: de la primul magazin, deschis in 2006, la cel de-al 15-lea in 2012;
Þ     ofera peste 30.000 de articole la cele mai mici preturi;
Þ     compania ofera 1.277 locuri de munca la nivel national. 

Related posts

Cum pregătești pieptul de rață corect, pas cu pas

Adina Meyers

Salata verde cu somon afumat

Adina Meyers

Lovitura pentru toti cei care au centrale de apartament! RADET vrea introducerea unei taxe de mediu

Adina Meyers