LifeStyle

GEALAN, partener al proiectului BIG BUILD 2011 al Habitat for Humanity

GEALAN, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, sustine cel mai spectaculos eveniment de constructie din Romania, BIG BUILD 2011, prin care se vor ridica din temelii 10 locuinte intr-un timp record de 5 zile, pentru a schimba fundamental viata unei comunitati de familii sarace din Baltesti, judetul Prahova.

„Implicarea in acest proiect foarte indraznet ne aduce o satisfactie enorma avand in vedere ca vom contribui la schimbarea radicala a vietii a 10 familii. Big Build inseamna si demonstrarea unor solutii inovative si durabile in construirea de locuinte, de aceea am venit in sprijinul proiectului cu noile ferestre si usi care folosesc tehnica inovatoare STV. Vorbim astfel de ferestre mai mari decat pana acum, mai luminoase si cu un grad sporit de izolare termica si fonica.  Cei care se vor bucura de aceste locuinte vor beneficia asadar de confort si conditii excelente, dar vor face si economii in incalzirea locuintei”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General GEALAN Romania.

Parteneriatul GEALAN cu Habitat for Humanity Romania a inceput in 2010 cand ne-am implicat in constructia a 12 locuinte noi pentru familii defavorizate din Beius, judetul Bihor.

Mai multe detalii despre amploarea si evolutia proiectului BIG BUILD 2011 gasiti site-ul www.bigbuild.ro.

Articole similare

GEZE a echipat ParkLake Plaza cu cele mai performante sisteme și tehnologii pentru uși

Redacția

Linia Platinum, o nouă colecție premium de uși din lemn masiv, completează portofoliul Pinum

comunicat de presa

Mașina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei

comunicat de presa

Lasă un comentariu