LifeStyle

LCD BRAVIA™ de la Sony: centrul universului multimedia

Calitate extraordinara a imaginii, design revolutionar si conectivitate de ultima generatie.

Anul acesta, noua serie de televizoare LCD BRAVIATM de la Sony le ofera utilizatorilor noi cai de a accesa orice continut multimedia.

Accesorii moderne pline de stil, noile modele BRAVIATM compacte aduc un suflu nou conceptului minimalist „Draw the Line„.

Noua serie BRAVIATM reprezinta o adevarata demonstratie de forta a calitatii extraordinare a imaginilor Full HD. Cele mai noi modele de televizoare LCD Sony reprezinta partenerii ideali ai utilizatorilor cu stil de viata modern, în cautare permanenta de solutii de conectivitate si de redare a continutului multimedia.

Mai mult, noua gama Sony BRAVIATM este mai ecologica decat oricand, televizoarele fiind echipate cu functii inovatoare, menite sa reduca impactul negativ al utilizarii asupra mediului, fara a afecta în vreun fel calitatea impecabila a imaginii. 

Majoritatea modelelor BRAVIATM 2009 dispun de certificarea „EU Flower” – un calificativ al Comisiei Europene, acordat produselor ecologice care întrunesc criterii stricte de protejare a mediului, dar si performante ridicate.

Related posts

Tefal, stil de viata sanatos

Adina Meyers

Oțetul și câteva întrebuințări ale sale

Adina Meyers

Trend pandemic: corporatiştii preferă spaţiile mari şi noi

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe