LifeStyle

Fotografiere mai usoara cu Sony DSLR Alpha

Imaginile spectaculoase sunt acum accesibile oricui – chiar daca nu ati mai pus niciodata mana pe o camera DSLR.
Toate cele trei camere au fost create pentru o utilizare deosebit de confortabila. Modelul α230 este cea mai usoara camera DSLR din lume ce dispune de un senzor de imagine APS-C si stabilizare a imaginii in corpul aparatului. Dimensiunile sale compacte il recomanda pentru calatorii, in special pentru acele momente cand utilizatorul doreste sa realizeze fotografii impecabile, fara a-si aglomera rucsacul.
Controlul functiilor este optimizat pentru toate modelele, cu mai putine butoane, pentru ca fotografii incepatori sa nu fie coplesiti de nenumaratele optiuni creative oferite.
Prea multe notiuni tehnice? Noua interfata prietenoasa vine in ajutorul utilizatorilor, gratie ecranului LCD luminos, de 2.7 inci (6,8 cm). Acestia pot alege dintre cele sase moduri de selectie a scenei, ce ajusteaza setarile in functie de subiectul fotografiei. Informatiile de ajutor de pe ecran explica optiunile selectate, iar imaginea suplimentara afisata arata rezultatele ce se vor obtine.
Intelegerea relatiei dintre viteza declansatorului si deschiderea diafragmei poate fi dificil de inteles. Noul display grafic arata utilizatorului cum vor afecta imaginea finala setarile expunerii.
In ciuda dimensiunilor foarte reduse si a designului elegant, cele mai noi modele din gama Alpha nu compromit calitatea imaginii, viteza de reactie sau optiunile creative avansate, atat de apreciate de utilizatorii pasionati de camerele DSLR.

Articole similare

Praktiker si Cetelem – un card de credit pentru ideile tale

comunicat de presa

Macroul, peștele preferat al românilor

casamea.ro

10 țări pe care le puteţi vizita cu mai puțin de 50 de dolari pe zi!

casamea.ro

1 comment

Qkhlvfw 15 April, 2020 at 9:40 pm

To online knives to get my hurst epileptics sildenafil 50 mg

Reply

Lasă un comentariu