LifeStyle

Pregateste-te de sarbatoare, cu Philips

Cele doua modele sunt produse ecologice atat prin materialele din care sunt realizate, cat si prin consumul redus de energie electrica. 

Fabricate in proportie de 95% din materiale fara PVC, acestea vin in ambalaje create din cel putin 95% materiale reciclate, care pot fi prelucrate mai departe in totalitate. PVC-ul este un material periculos, care dauneaza puternic mediului inconjurator, iar aspiratoarele FC 9179 si FC 9178 reprezinta un pas important efectuat de Philips in directia dezvoltarii de produse fara PVC. Acestea au in componenta 75% mase plastice realizate din compusi organici necomestibili sau din materiale reciclate, protejand astfel resursele rare ale planetei.

Cele doua modele au un motor ecologic HD (cu densitate ridicata) care, datorita unui mecanism de functionare inteligent, este capabil sa limiteze pierderile de curent electric, sa optimizeze traseul curentilor de aer si sa creeze o mai mare presiune in interiorul motorului. Cu o putere de 1250 W, motorul Philips HD generează o putere de aspirare maxima de 375 W. Astfel, obtineti rezultate foarte bune de curatare, utilizand cu 35% mai putina energie electrica.

Pentru eficienta maxima la curatare, Philips FC 9179 este dotat cu duza Tri-active cu actiune unica 3-in-1, cu un design aerodinamic, cu perii laterale pentru indepărtarea prafului din colturi si locuri curbate si un orificiu frontal pentru aspirarea bucatilor mari. Astfel, fiecare miscare va produce imediat rezultate uimitoare.

Philips FC 9179 beneficiaza de etansare HEPA si filtru lavabil HEPA 12, iar modelul FC 9178 circula aerul prin filtrul lavabil HEPA 13 (filtrare 99,95%) inainte de a-l elibera. Cu o putere de aspirare de 375 W, Philips FC 9178 va ofera, in plus, peria „Super parquet„, ideala pentru curatarea suprafetelor din lemn.

Related posts

Drumeții de vară: Trasee turistice în Țara Făgetului

Adina Meyers

Noblesse Interiors despre trenduri în designul interior pentru 2019

Adina Meyers

Maratonistul Andrei Rosu vine la Robin Sharma

Adina Meyers