LifeStyle

Colectia Regina Maria – flori de toamna cu aer regal

Floria.ro lanseaza colectia de toamna-iarna Regina Maria. Buchetele si aranjamentele au in compozitie florile preferate ale Reginei Maria a Romaniei, crini si trandafiri, si un stil care reflecta personalitatea sa. Lansarea colectiei coincide cu aniversarea a 140 ani de la nasterea reginei, pe 29 octombrie.

Nuantele pastelate, albul delicat si accentele discrete de mov intens se imbina in aceasta colectie-manifest pentru delicatete, respect si gratie regala. Florile albe, favoritele reginei, mentin un sentiment de romantism, liniste si armonie.

Expusa si actualizata permanent pe Floria.ro, colectia Regina Maria este completata periodic cu buchete de flori de sezon. Pentru toamna-iarna 2015, s-au folosit crini albi, crini Amarilis alb-roz, cale, lisianthus si trandafiri albi si lime. Pastrand un aer art-nouveau, dat de vasele din ceramica alba si aspectul vizual distinctiv si unic al aranjamentelor, designerii au adaugat note avangardiste, prin includerea florilor de bumbac sau a elementelor decorative din lemn. Floarea-vedeta a toamnei, orhideea cymbidium, este o prezenta discreta, ce aduce putin exotism si mister in buchetele si aranjamentele dedicate celei mai iubite regine a Romaniei.

Aranjamentele si buchetele din colectie sunt disponibile pentru livrare in toata tara, in maxim 2 ore de la comanda realizata pe Floria.ro. Astfel, persoanele dragi de oriunde din Romania se pot bucura de flori spectaculoase, inspirate de Regina Maria a Romaniei.

In cadrul expozitiei Florile Reginei ce are loc incepand de astazi, 29 octombrie, la Hotelul Arc de Triomphe din Bucureşti, Floria prezinta un aranjament spectaculos care reflecta abordarea stilistica din colectia Regina Maria si celebreaza rafinamentul familiei regale. Acesta poate fi admirat pana pe 1 noiembrie in cadrul expozitiei organizate de comunitatea online Queen Marie of Romania.

Colaborarea dintre Floria si Casa Regala a inceput in 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, statut premergator obtinerii titlului de Furnizor Oficial, in luna mai 2015. Parteneriatul va continua pe durata a cel putin trei ani. Astfel, pana in 2018, buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi create de designerii Floria.

Related posts

Regula celor 5 secunde – funcţionează sau nu?

Adina Meyers

Bucataria viitorului

Adina Meyers

Prin muzeele lumii

Adina Meyers