LifeStyle

KLUDI FIZZ – eleganta si puterea elicei

Capul de dus in forma de elice KLUDI FIZZ a fost proiectat de designerii KLUDI in acord cu forma corpului uman, lucru vizibil cu ochiul liber din perspectiva de deasupra, si este menit sa creeze o experienta senzoriala iesita din comun. Fiecare dintre cele trei pare de dus este flexibila, se roteste in jurul propriei axe si asigura un jet de apa dens si moale.

Cei care doresc mai mult,  pot opta pentru sistemul de dus Dual Shower System, prevazut cu o para de dus mobila KLUDI FIZZ 3S si o palarie de dus in forma de elice KLUDI FIZZ. Datorita functiilor pe care le reuneste acest sistem, ritualul de inviorare de dimineata si cel de relaxare de seara nu vor mai fi niciodata la fel.

Para de dus KLUDI FIZZ 3S permite setarea jetului de apa, in functie de stare si de preferinte. Cu o simpla miscare, prin intermediul comutatorului incastrat pe maner, poti trece cu usurinta de la Smooth Line la Booster sau la jetul Volum. Cu Smooth Line te poti bucura de jeturi mari, intr-o linie, optiunea generand un curs paralel, constant al jeturilor individuale. Programul Booster fixeaza jetul in centrul parei de dus, pentru un masaj revigorant si relaxant deopotriva. Iar  Volum, creat de cele 75 de orificii, este suav si acopera o arie mare.

KLUDI FIZZ ofera stralucire oricarui decor, prin designul sau extravagant, cu linii organice, inspirate din natura. Cu forma sa asimetrica, roboidala si aerodinamica, capul de dus KLUDI FIZZ seteaza un nou trend in domeniu. Elementele cromate, armonios imbinate cu materiale in nuante de alb, lucitoare, alcatuiesc un aspect proaspat, curat si clar.

Related posts

Umidificatorul E-Boda Breeze 201 aduce o briza de aer proaspat in casa ta

Adina Meyers

Pensiunea Mai‚ confort intr-un cadru natural de 5 stele

Adina Meyers

De incercat la cina: vinete umplute pane

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe