LifeStyle

(P) EXOMEGA redă zâmbetul pielii atopice

Până la 20% dintre copii prezintă piele atopică, fragilitate ce necesită o atenție deosebită în îngrijirea zilnică a pielii delicate și sensibile a celor mici.

EXOMEGA și-a asumat misiunea de a îmbunătăți viețile bebelușilor, copiilor, dar și a mămicilor, astfel încât momentele dificile pentru micuții cu pielea atopică, precum băița sau emolierea să devină un prilej de bucurie. Așadar, EXOMEGA oferă soluția completă pentru pielea atopică și foarte uscată, cu produse eficiente și destinate celor două etape ale îngrijirii:

Pentru igienă

Gel spumant emolient 2 în 1 200/500 ml: o bază de curățare foarte delicată, potrivită atât pentru  păr, cât și pentru corp
Ulei de duș emolient 200/500 ml: textură hrănitoare
Gel spumant emolient 500 ml: fără parfum, textură spumantă

Pentru emoliere

Lapte emolient 200/400 ml: textură lejeră, potrivită pentru uscăciunea ușoară
Cremă emolientă 200/400 ml: textură onctuoasă, ideală în îngrijirea pielii cu uscăciune moderată
Balsam emolient 200/400 ml: textură bogată, recomandată pentru uscăciunea intensă

Fiind gama expert în îngrijirea pielii atopice timp de 20 de ani, EXOMEGA păstrează și reface integritatea pielii cu o fragilitate extremă datorită ingredientelor active recunoscute și dovedite. Pentru a garanta performanța constantă a produselor sale de îngrijire,  EXOMEGA se angajează să:  

INOVEZE printr-o muncă de cercetare constantă, reușind să breveteze un ingredient activ unic și exclusiv – Ovăzul Rhealba, ce are proprietăți farmacologice excepționale – efect antiiritant și reconfortant

ASIGURE eficacitate, calitate și siguranță maximă, cu formule care minimizează riscurile de alergie.

UTILIZEZE tehnologia DEFI, pentru a oferi produse de îngrijire complet sterile și fără conservanți. Cosmetica sterilă este folosită în gama de emoliere, pentru gramajul de 200 ml.

Deoarece pielea atopică este cea mai fragilă piele, formula EXOMEGA a fost aleasă și validată pentru a aduce cel mai înalt grad de delicatețe și cea mai ridicată toleranță.

Produsele EXOMEGA se pot găsi în farmacii.  

Related posts

Fiskars si Billa iti rasplatesc cumparaturile

Adina Meyers

Top 10 destinatii de calatorie pentru tineri

Adina Meyers

Două noi trupe pe scena ”Old Blacks, Rock & More”: Iris și Trooper

Adina Meyers