LifeStyle

AFI Palace Cotroceni devine gazda primului roller coaster din Europa de Est

Zorky’s Planet, cel mai mare parc de distractii din Romania instalat intr-un centru comercial a ales AFI Palace Cotroceni ca locatie pentru dezvoltarea unui concept unic in Balcani. Cu o lungime de 140 metri, roller coaster-ul va fi atractia principala pentru copiii şi adultii care viziteaza in aceasta perioada mall-ul. Evenimentul de lansare a avut ca laitmotiv patrunderea intr-o lume de basm, inca de la intrare zeitele si mascotele Zorky’s Planet si-au primit invitatii cu voie buna si pregatiti de adrenalina care urma.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat: Adela Popescu si Radu Valcan, Dj Wanda, Dorotheea Petre, Razvan Fodor, Amalia Nastase, LaLa Band, Andreea Patrascu.

Managerul AFI Palace Cotroceni, Israel Visel si Directorul General Britta Trading SRL, Lucia Prajisteanu au inaugurat roller coaster-ul in prezenta

primarului sectorului 6, Rares Serban Manescu, dupa care a inceput distractia, trenuletul luandu-si avant.

“Conceptul AFI Palace Cotroceni a fost intotdeanuna de MEGA FUN si facem eforturi permanente in acest sens, iar daca roller coaster-ul are suisuri si coborasuri, noi suntem intr-o avansare continua; Satisfactia celor care ne viziteaza este cea mai importanta pentru noi”, a declarat in cadrul evenimentului, Managerul General AFI Palace Cotroceni, Israel Visel

Achizitionarea şi montarea roller coaster-ului este o investitie importanta pentru SC Britta Trading SRL, compania care detine şi administreaza parcul de distractii Zorky’s Planet, aceasta insumand 750.000 euro.

“Zorky’s Planet este un proiect amplu pe care ne-am dorit sa-l dezvoltam astfel incat sa putem oferi distractie pentru toate varstele. Montarea acestuia intr-un spatiu inchis a fost o provocare, dar ma bucur ca suntem primii care ofera romanilor şi astfel de distractii”, a declarat Lucia Prajisteanu, Director General Britta Trading SRL.

O intrare platita inseamna 3 ture cu roller coster-ul, accesul fiind permis copiilor cu o inaltime mai mare de 1 m, iar intre 1 m si 1.25 m este necesar sa fie insotiti de adulti care nu trebuie sa achite costuri suplimentare.

Related posts

Rețeta zilei: Pandișpan cu fructe

Adina Meyers

Studiu: Aparatele cu abur pot ucide Coronavirus și alte virusuri anvelopate

Adina Meyers

Renovarea locuinței pentru 2020: Cât cheltuiesc românii pentru reamenajarea dormitorului

Adina Meyers