LifeStyle

La Gymboland ninge cu zâmbete în perioada 22 decembrie – 7 ianuarie

Hai și tu în locațiile Gymboland în perioada 22 decembrie – 7 ianuarie pentru a simți bucuria sărbătorilor de iarnă. Echipa Gymboland și Pogo țin loc zglobiilor spiriduși ai Moșului îndemnând la distracție prin intermediul jocurilor antrenante, atelierelor de creație și activităților care cresc apetitul pentru distracție.

Este sărbătoare mare și în casa Gymboland, însă durează mai mult și se impune prin diversivitate și culoare, astfel încât micuții să nu simtă nicio clipă plictiseala, iar pe parcursul celor 14 zile de sărbătoare să nu intervină niciun moment rutina.

În fiecare zi, între orele 11:00-19:00 ne jucăm cu bulgării de nea sau suntem inspirați de oamenii de zăpadă la atelierele noastre de creație. Tot în această perioadă îi ajutăm pe cei mici să realizeze semne de carte, care au ca temă principală iarna sau să-și facă sorcova de Anul Nou cu propriile mâini.

În locațiile Gymboland, micii și importanții oaspeți își pregătesc amintirile legate de minunata vacanță de iarnă. Astfel, ei vor fi îndemnați să prezinte prin intermediul culorilor modul în care văd ei vacanța de iarnă. Vor arăta cum s-au jucat, cine le-a ținut companie, ce le-a bucurat mai mult sufletul, cum și-a făcut apariția Moș Crăciun și ce a ascuns el în marea sa desagă.

Nicio zi nu este la fel în locațiile de joacă Gymboland, căci aici contemplăm strălucirea fulgilor de nea sau realizăm diverse peisaje de iarnă. În plus, scriem scrisori de Anul Nou și îi felicităm pe cei dragi nouă, ne dăm întâlnire cu Elsa sau cu urșii polari la pahar și fluturăm baloane pline de confetti.

Programul complet al tuturor activităților derulate sub titulatura ,,Ninge cu zâmbete la Gymboland” poate fi consultat pe pagina de Facebook Gymboland sau în spațiile de joacă Gymboland.

Nu sta pe gânduri când vine vorba de distracție, iarna aceasta miza lui Pogo este să aducă bucurie fiecărui copil, indiferent de preferințe!

Related posts

Policolor sprijina tinerii designeri si arhitecti romani

Adina Meyers

Doncafé Selected Instant – rasfat cu gust bogat

Adina Meyers

VELUX lanseaza mansarda in culori

Adina Meyers