LifeStyle

Expozitie de mirodenii pentru pasionatii de gradinarit

In luna martie, vizitatorii Hornbach isi vor putea completa colectia de mirodenii, avand in vedere expozitia speciala ce se desfasoara in cadrul magazinelor Hornbach in aceasta perioada.

Cu aceasta ocazie, pasionatii de gradinarit vor putea alege din peste 30 de soiuri de plante aromatice precum usturoi, curry, lamaita, salvie, menta sau cimbru, toate rasadurile avand un pret special de numai 14,99 lei.

Tinand cont de intrebuintarile multiple ale acestora – majoritatea fiind recomandate atat in bucătărie, cat si in tratarea diverselor afectiuni, cei interesati pot alege, in functie de preferinte, sa le achizitioneze atat la ghiveci, cat si sub forma de seminte.

„Din experienta noastra, o buna parte dintre clienti aleg sa cumpere seminte, intrucat cultivarea plantelor aromatice se poate face atat in ghiveci, cat si in gradina, iar clima Romaniei prezinta conditiile optime pentru dezvoltarea acestora. De asemenea, plantele aromatice sunt foarte usor de intretinut”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Printre noutatile din aceasta categorie se remarca menta Chocolate, cimbrul Fredo sau rozmarinul Gourmet. Totusi, potrivit companiei, majoritatea clientilor opteaza, in continuare, pentru gustul inconfundabil al busuiocului, acesta aflandu-se an de an in topul celor mai vandute seminte de mirodenii, alaturi de rozmarin, menta si levantica.

Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre cultivarea si intretinerea mirodeniilor, Hornbach organizeaza pe durata intregii luni o zona speciala in care clientii pot discuta cu specialisti in gradinarit pentru a afla care sunt cele mai potrivite plante ce pot fi cultivate in sezonul de primavara, ce solutii de ingrijire necesita si, mai ales, ce functii suplimentare prezinta acestea.   

Related posts

UTICAM – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii, in Bucuresti

Adina Meyers

20 de copii din Dorohoi compun melodia orașului alături de Vanotek, Narcotic Sound și Control Room

Adina Meyers

Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto „Chile, o țară a extremelor”

Adina Meyers