LifeStyle

PROTEJATI-VA IMPOTRIVA VIRUSULUI AH1N1 CU THERAPY AIR® DE LA ZEPTER!

Ce este AH1N1?

Pandemia globala de gripa din 2009 este cauzata de o noua tulpina a virusului cunoscut initial sub denumirea de „gripa porcina”, simptomele fiind asemanatoare cu ale oricarei alte gripe.  Printre acestea se regasesc febra, stranutul, durerile in gat, tusea, durerile de cap si durerile musculare sau de articulatii. Virusul poate fi periculos pentru persoanele din grupele de risc sporit, precum persoanele care sufera de astm, diabet, obezitate, afectiuni cardiace, copiii, femeile insarcinate sau cei cu sistemul imunitar slabit. 

Cum se transmite?

La fel ca alte tulpini ale gripei, AH1N1 se trasmite, de regula, prin inhalarea aerului contaminat de catre un bolnav prin tuse sau stranut. Aerul infectat este cea mai mare amenintare la adresa sanatatii familiei Dvs. Virusurile si bolile transmisibile pe cale aeriana se contracteaza usor, iar locuinta Dvs. ar putea sa nu fie coltul de paradis protejat, asa cum il considerati. 

Ce putem face?

Aerul pe care il respiram este cel mai important factor care ne afecteaza sanatatea si, ca atare, calitatea vietii. Intrucat majoritatea afectiunilor de care suferim etse contractata prin intermediul aerului infectat, cea mai buna solutie este sterilizarea si dezinfectarea aerului, eliminand pericolul si transformandu-va caminul intr-un spatiu protejat de „gripa porcina” si alte boli. 

Zepter protejeaza

Prin intermediul cercetarilor sale avansate in slujba misiunii globale pentru sanatate si frumusete, a propus o solutie ingenioasa pentru a va salva sanatatea, atat pe a Dvs., cat si pe aceea a familiei. Zepter a dezvoltat un sistem unic de purificare a aerului, care sterilizeaza aerul in siguranta. Therapy Air® si Therapy Air® Plus sunt sisteme revolutionare de filtrare a aerului, care purifica si curata eficient aerul din locuinta, eliminand virusurile, bacteriile, mucegaiul, poluantii si mirosurile neplacute, ofera un aer  sigur si proaspat si ajuta la reducerea amenintarii contractarii AH1N1, precum si a altor boli. Folosind un proces unic de curatare a aerului in 3 etape, Therapy Air® functioneaza atat biologic, saturand aerul cu molecule de ozon, cum se intampla in natura, cat si chimic, distrugand bacteriile si poluantii. 

Cum functioneaza?

1 Procesul de purificare al Therapy Air® asigura distrugerea prin oxidare si neutralizarea germenilor, resturilor proteice, substantelor chimice cu miros neplacut (substante organice) acumulate pe filtru, pe catalizatorul de absorbtie si pe alte suprafete. Dupa reactia cu ozonul, filtrul (catalizatorul de absorbtie) este igienic si fara miros.

2 O parte a ozonului intra in reactie cu apa, care este prezenta pe filtrele de aer din carbon activ, formand hidroxiradicali (OH) sau hidroperoxiradicali (HO2) extrem de reactivi. Datorita oxidarii ulterioare, compusii organici sunt oxidati prin reactii in etape multiple, formandu-se asa-numitii peroxiradicali organici (RO2); bacteriile si virusurile sunt distruse, respectiv dezactivate biologic. 

NU VA TINETI RESPIRATIA!

THERAPY AIR® PROTEJEAZA IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE

Protejarea sanatatii 

Cercetarile arata ca poluarea aerului de interior este una dintre cele mai mari amenintari la adresa sanatatii noastre. Milioane de persoane mor in intreaga lume din cauza inhalarii aerului poluat sau contractarii unor afectiuni prin inhalarea aerului contaminat. Se considera ca, la nivel global, peste 300 de milioane de persoane sufera de astm, iar numarul creste anual. Therapy Air® elimina activ substantele poluante nocive, mucegaiul, ciupercile, bacteriile si virusurile care cauzeaza astmul, alergiile si alte afectiuni. Copiii care sufera de astm sau de alte afectiuni respiratorii sunt supusi unui risc mult mai mare in privinta posibilelor consecinte fatale datorita instalarii virusului AH1N1. Calitatea aerului pe care il respiram influenteaza calitatea vietii pe care o traim, iar cu Therapy Air® Plus, Zepter va ofera un aer purificat in proportie de 99,99 – 100%. Sistemul de purificare a aerului Therapy Air® Plus este primul aparat de pe piata ce prezinta certificat test TÜV Nord, care declara ca sistemul este  „adecvat pentru persoanele alergice”. 

Unde il putem folosi?

Prezentand o gama larga de functii operationale, sistemele Therapy Air® de purificare a aerului sunt usor de utilizat, eficiente si silentioase. Echipa de proiectare Zepter International a conceput aparate care se caracterizeaza nu numai prin functionalitatea de neegalat, dar si printr-o eleganta ce ofera un plus de frumusete oricarui ambient.

Pentru rezultate excelente pretutindeni –

· Va protejeaza pe Dvs. si familie de aerul poluat de interior care poate cauza afectiuni respiratorii si chiar cancer

· Ofera alinare reala persoanelor care sufera de alergii si astm

· Reduc migrenele si disconfortul bronsic

· Fortifica sistemul imunitar al copiilor Dvs., asigura protectie impotriva poluarii si alergiilor la animale, datorita efectului de dezinfectare

· Neutralizeaza mirosurile neplacute din locuinta Dvs.

· Va ajuta sa respirati mai usor si sa lucrati mai bine

· Va simtiti mai revigorat si plin de energie 

Nu doar astazi

A investi in Therapy Air® inseamna a investi in viitorul familiei Dvs. Sanatatea Dvs. este cel mai important bun al Dvs. si ne reamintim de fragilitatea sanatatii noastre numai in momente ca acestea, cand suntem amenintati de pandemii. Therapy Air® va poate schimba viata si aduce sanatate si fericire in locuinta Dvs. in fiecare zi, protejand persoanele cele mai dragi Dvs.. Therapy Air® va protejeaza nu numai astazi, ci permanent de amenintari precum AH1N1 si de o serie intreaga de pericole, pentru tot restul vietii Dvs.! 

Sistemele pot fi folosite cu succes acasa, la birou, in camrea copilului, la gradinita, in cabinetele medicale, in spitale, in magazinele de animale, in magazinele de mobila, in restaurante, cafenele, hoteluri, cluburi, centre sportive sau de fitness, in biblioteci etc.

Ultimele decenii ale misiunii Zepter pentru sanatate si frumusete au fost incununate de succes, intrucat peste 65.000.000 de persoane au devenit utilizatori satisfacuti ai produselor Zepter si peste 600.000.000 de produse au fost vandute in lumea intreaga. 

www.therapyair.com

www.therapyairplus.com

homecare@zepter.ro

Related posts

Masajul cu role, arma numarul 1 impotriva celulitei

Adina Meyers

Eficacitate antirid in sinergie durabila cu fiziologia pielii!

Adina Meyers

Ce se întâmplă atunci când asculți muzică peste 3 ore pe zi

Adina Meyers