Image default
LifeStyle

Show HOT pregatit de Corina pentru Revelion

Corina este una dintre cele mai provocatoare cantarete de la noi si se numara printre artistii care stiu sa incinga atmosfera la concertele ei.  Artista impresioneaza intotdeuna prin atitudinea sexy, debordanta, prin exuberanta, dar si prin ritmicitatea pieselor ei.

Pentru petrecerea de Revelion de la Jubile the Ballroom acesta lucreaza de cateva saptamani, alaturi de dansatoarele sale, la un show hot, cu "accesorii" inedite si miscari electrizante. Corina promite un show total si garanteaza chiar in noul ei hit ca ea este “Tot ce ti-ai dorit”: “Da-mi te rog aceasta noapte … Da-mi aceasta zi … Si-ti voi demonstra ca … Eu sunt tot ce ti-ai dorit.”

Daca vrei sa te distrezi pe cinste, cheama-ti prietenii la Jubile sa intrati impreuna in 2018 pe ritmurile  pop ale Corinei, intr-un show LIVE de sarbatoare, cum numai ea stie sa faca, alaturi de dansatoarele ei super-sexy! Pretul unui bilet ultra all inclusiv este de 389 lei/persoana si include, pe langa programul artistic, un meniu premium, atent selectionat, tort, sampanie si bauturi alcoolice si non-alcoolice in regim de consum nelimitat.

 

Grabeste-te! Mai sunt cateva locuri libere!

 

Afla mai multe detalii AICI: http://revelion.jubile.ro/

Articole similare

Au inceput lucrarile la noul Hotel de Gheata

comunicat de presa

Ia atitudine. Schimba lumea cu un tricou!

comunicat de presa

Pe 13 mai incepe METAL SHOW – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica

casamea.ro

Lasă un comentariu

seventeen − 16 =