Atunci cand va ganditi sa va creati o terasa este important sa fie intr-un stil care se potriveste cu casa si curtea dumneavostra. Pentru o casa decorata in stilul federal, este potrivita o terasa simetrica, unei locuinta amenajate in stil cottage i se potrivesc elemente rustice si piatra naturala.

Terasele prezentate in acest articol pot fi o sursa de inspiratie pentru cei care doresc sa-si creeze o zona sic, pentru a petrece timpul in aer liber.

Mobilierul de exterior, transforma terasa dumneavostra intr-o zona de relaxare totala. Liniile simple si drepte, detaliile finisate cu atentie si utilizarea lemnului pentru canapele, fotolii, mese si sezlonguri imbina stilul traditional cu cel contemporan. Mobilierul poate fi din lemn de tec, ratan etc. Acesta trebuie sa fie confortabil si rezistent la intemperii, iar culoarea elementelor de decor alese pentru terasa sa fie in concordanta cu exteriorul casei. Nuantele de gri si carbune par a se potrivi cu cele mai multe case.

Pentru decorarea terasei folositi ghivece cu flori, pentru ca vegetatia creaza un impact vizual deosebit si utilizati pietrisul decorativ. Acesta pe langa aspectu placut, permit apei sa patrunda cu usurinta la radacinile arborilor si arbustilor.

Pietrisul si pavajul  sunt elemente ce apartin stilului contemporan, acestea impreuna cu accentele de lemn dau caldura si constituie un element de echilibru fata de folosirea in exces a betonului.

Tineti cont de aceste idei si tranformati-va terasa intr-o zona de odihna si relaxare!

Related posts

Ruris vizeaza afaceri in crestere, de 5 milioane EUR pentru 2011

Adina Meyers

Care sunt plantele care te ajută să ai un somn liniștit?

Adina Meyers

Sfaturi pentru cumpărarea de mobilier de exterior. Cum faci cea mai bună alegere

Adina Meyers