Amenajari Interioare

KLUDI prezinta tendintele anului 2012 la Delta Concept Store

Expozitia reuneste cele mai noi produse premiate la targul ISH de la Frankfurt, precum si la Targul Cersaie si face cunostinta vizitatorilor cu tendintele anului 2012 in design si tehnica. Printre gamele prezentate in cadrul acestei expozitii se numara KLUDI BALANCE si KLUDI BALANCE SENSOR.

„Ne bucuram ca, datorita acestei expozitii, vizitatorii Delta Concept Store pot vedea produsele KLUDI care anticipeaza tendintele anului viitor in amenajarea bailor,” a declarat Florin Barabas, Managing Director KLUDI Romania.

Galeria de Tendinte 2012 a fost inaugurata la inceputul lunii noiembrie, printr-un eveniment la care au participat peste 200 de arhitecti, designeri si profesionisti din domeniul amenajarilor interioare. Expozitia este deschisa vizitatorilor pana in martie 2012 si are loc la Delta Design Concept Store (situat in intersectia Razoare).

“Galeria de Tendinte 2012 reprezinta prima editie a unui eveniment singular pe piata din Romania. Speram ca acesta sa devina un nume de referinta pentru arhitectii si designerii care isi doresc sa vada intr-un singur loc cele mai recente lansari de la marile targuri internationale de design,” a declarat Paul Scarlat,  Delta Design.

Related posts

Tot ce trebuie să știți înainte de a vă cumpăra un robot de bucătărie

Adina Meyers

Funcționalitate și design într-un studio de 51 de metri pătraţi

Adina Meyers

Finisajele interioare

Adina Meyers