Calatorii LifeStyle

Au inceput lucrarile la noul Hotel de Gheata

In caldarea lacului Balea, la peste 2000 de metri altitudine, au sosit primele echipe de muncitori ce vor construi ineditul hotel din zapada si gheata, iar acestia au inceput imediat munca.

Deocamdata, pentru ca stratul de zapada este inca destul de subtire, muncitorii s-au axat doar pe extragerea din lacul Balea a blocurilor de gheata ce vor fi folosite la constructie.

Fiecare “caramida” de gheata taiata din lac are peste 40 de centimetri grosime si o lungime de aproximativ 1 metru. Pentru finalizarea Hotelului de Gheata din acest sezon vor fi folosite peste 2000 de asemenea bucati.

Imediat ce cantitatea de zapada cazuta in zona va fi suficienta, vor fi montate primele cofraje de lemn si vor incepe lucrarile de ridicare a zidurilor hotelului. De asemenea, un amestec de zapada, gheata si apa va fi folosit ca mortar pentru imbinarea blocurilor de gheata deja extrase din lac. Curiosii, pot vedea cu proprii ochi cum „creste” Hotelul de Gheata vizitand santierul acestuia de la Balea Lac.

Daca conditiile meteorologice vor fi favorabile acestei activitati (temperaturi scazute si ninsori abundente) si nu se vor ivi situatii exceptionale, Hotelul de Gheata va fi gata pentru vizitare in ziua de Craciun a acestui an, tot de atunci urmand a fi disponoibile si primele camere pentru cazarea celor mai dornici de adrenalina si aventurosi turisti.

Persoanele ce doresc sa-si rezerve o camera la cel mai nou Hotel de Gheata de la Balea Lac sau au nevoie de informatii suplimentare despre proiect, pot telefona la numarul 0269523111 sau pot accesa noua pagina de internet a Hotel of Ice la adresa www.hotelofice.ro.

Related posts

Saint Gobain lanseaza competitia NOVA Innovation 2015

Adina Meyers

Saint-Gobain Construction Products Romania, TRUE LEADER al anului 2015

Adina Meyers

“Oh, Ramona”, record de audiențe în cinematografe cu 111.881 spectatori după primul weekend

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe