Amenajari Interioare

Gadgeturi inteligente pentru baie si bucatarie

Traim in era tehnologiei, iar oamenii au devenit dependenti de gadgeturi indiferent de activitatea pe care o intreprind, asa ca nu avem de ce sa ne miram ca producatorii au inventat o multime de dispozitive inteligente, speciale pentru baie sau bucatarie, avand rolul sa ne relaxeze, informeze, ajute sau usureze anumite activitati de rutina.

Nu stim cati dintre voi sunteti la curent cu ultimele noutati, dar noi trebuie sa recunoastem ca, pe masura ce ne-am documentat pentru acest articol, am fost uimiti de ce am aflat.

Gadgeturi pentru baie

Un cunoscut producator de telefoane mobile a lansat, la sfarsitul anului trecut, un device inteligent, special creat pentru a fi folosit… sub dus. Acesta este, in mod evident, rezistent la apa, si se poate conecta la telefonul mobil prin Bluetooth. Astfel, puteti asculta muzica preferata, pe care o selectati direct din dus, sau puteti raspunde la telefon fara sa fiti nevoiti sa opriti apa. Noul gadget ofera o multitudine de posibilitati pentru a fi montat in baie, in functie de spatiul disponibil. El poate memora pana la cinci profiluri de utilizatori, fiecare cu setarile lui, si lista de melodii preferate, asa ca fiecare membru al familiei se poate delecta cu el dupa bunul sau plac. O varianta mai ieftina este boxa rezistenta la apa, careia ii puteti regla doar volumul in timp ce va aflati sub dus.

Senzorul inteligent pentru baie se monteaza intr-un loc din care poate monitoriza intreaga incapere, iar prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul mobil va anunta ce temperatura si umiditate exista in camera, daca baia este ocupata sau nu, daca s-a umplut cada cu apa sau daca s-a incheiat programul masinii de spalat rufe. Un astfel de dispozitiv costa in jur de 50 de dolari si poate fi comandat de pe site-urile de profil de peste Ocean.

Daca vreti sa ii dati incredere copilului, lasandu-l sa se spele singur, dar totodata sa il stiti in siguranta, aveti la dispozitie un sistem de monitorizare modern, care transmite imagini wireless catre tableta sau smartphone, chiar daca in incapere sunt aburi sau lumina slaba, gratie teehnologiei cu infrarosii. Mai mult, aparatul va permite sa vorbiti cu copilul in direct, in cazul in care acesta are nevoie de o indicatie sau de ajutor.

Continuarea acestui articol o puteti citi pe www.romanialibera.ro

Related posts

5 idei pentru spațiul gol de pe perete

Adina Meyers

Cum sa scapi de petele care apar pe suprafetele din casa

Adina Meyers

Sfaturi generale pentru amenajarea spațiilor înguste

Adina Meyers