LifeStyle

Kitchenshop a lansat in Romania Green Pan.

Utilizand cea mai noua tehnologie in materie de gatit, Green Pan reprezinta o gama de produse extrem de inovatoare care te ajuta sa gatesti usor, fara ca organismul tau sa fie afectat de efecte adverse.

Green Pan are grija de sanatatea ta

Inca din anii ‘70, specialisti din intreaga lume incep sa vorbeasca despre efectele nocive ale teflonului. Se atrage atentia tot mai mult asupra faptului ca, folosit la temperaturi mai mari de 260°C, materialul degaja un amestec de vapori foarte periculosi pentru sanatate, care se depun in plamani si genereaza simptome asemanatoare celor de gripa. O alta problema semnalata este acidul perfluoro-octanoic. Acest acid folosit la fabricarea vaselor din teflon se descompune chimic foarte greu si este extrem de daunator mediului inconjurator.

Thermolon™ – materia prima Green Pan – este o suprafata ceramica naturala antiadeziva care nu genereaza emanatii toxice si rezista la temperaturi de pana la 450°C. Vei gati simplu, rapid si usor, dar mai ales sanatos.

Produsele Green Pan sunt extrem de avantajoase: sunt pretabile oricaror tipuri de masini de gatit, suprafata antiadeziva este excelenta, rezista la zgarieturi, se curata usor si sunt perfecte pentru prepararea rapida a mancarurilor la temperaturi ridicate. O experienta unica pentru a gati 100% sanatos!

Incearca tigaile Green Pan: achizitioneaza tigaia NAIROBI de 20 cm cu 40% reducere – doar 45 de lei!

Related posts

Infectia cu virus hepatitic C – o importanta problema de sanatate publica globala

Adina Meyers

Muzeul nostru: proiect pentru atragerea voluntarilor in muzee

Adina Meyers

Lansare (O)mega esenţială, marca Podravka

Adina Meyers