LifeStyle

Tigla GERARD Diamant – mai multa acoperire, mai putin efort

Tigla GERARD Diamant a fost lansata pe piata romaneasca in luna Aprilie 2013 si vizeaza acei clienti, care cauta o tigla metalica cu acoperire de piatra, la un pret mai accesibil. Produsul a fost lansat la nivelul de pret al produselor de baza din gama GERARD, aducand ca avantaj o suprafata mai mare de acoperire cu 10%.

Pe perioada promotiei, tigla GERARD DIAMANT cumuleaza avantajele produsului date de suprafata mai mare cu 10%, cu un discount suplimentar de 20%, ceea ce inseamna pentru client un pret mai bun cu 30% fata de preturile de lista ale celorlalte produse de baza GERARD. Suprafata mai mare a modulului, implica un timp mai scurt de executie si inclusiv economii la necesarul de sipci pe care se fixeaza tigla”, declara Dan Mircescu, General Manager Final Distribution.

Recomandarile tiglei GERARD Diamant:

·         Datorita greutatii reduse, este ideala pentru renovari de acoperisuri

·         Asigura un sistem unic de fixare al tiglei

·         Este disponibila intr-o gama larga de culori

·         Are o garantie extinsa de 50 de ani

·         Rezistenta la coroziune este de 9 ori mai mare fata de otelul galvanizat

·         Include o gama completa de accesorii si nu necesita parazapezi

·         Reduce semnificativ poluarea fonica datorata ploii

Tiglele GERARD au o istorie de mai mult de 50 de ani si se gasesc in peste 120 de tari unde protejeaza si infrumuseteaza aproape 1 milion de case.

In Romania tigla GERARD este comercilizata prin intermediul unei retele nationale de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de tip DYI (Do It Yourself).

Final Distribution a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 4,5 milioane de euro. Final Distribution este importatorul tiglei Gerard incepand cu anul 2006  si  liderul pietei de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Romania. Compania isi propune sa atinga in 2013 o cifra de afaceri cu 16% mai mult decat anul anterior.

 

Related posts

Deschidem sezonul de iarnă la concerte: Pink Martini revine la București pe 1 decembrie 2018, cu o colecție specială de cântece de iarnă !

Adina Meyers

Servicii complete de tipar si materiale promotionale

Adina Meyers

Ceresit se implica in reconstructia cladirilor afectate de caderile de zapada

Adina Meyers