Amenajari case Amenajari Interioare

Casa dupa modelul conacelor boieresti

In cazul in care doriti sa va ridicati o casa intr-o zona pitoreasca  de munte si doriti ca aceasta sa fie parte integranta a peisajului, aveti la indemana o solutie ieftina si eficienta.

Puteti finisa locuinta, pe una sau mai multe laturi, cu piatra naturala de rau. Un exemplu in acest sens este o casa situata in Plopeni a carui proprietari s-au indragostit din prima secunda de aceasta idee care le-a fost insuflata de un arhitect.

In acest caz, piatra a fost utilizata si la placarea bazinului iazului din curte, dar si la crearea unor borduri mai înalte pentru aleile din jurul casei.

Casa este din caramida, pe structura de beton si caramida. „Iubesc aceasta casa enorm si mi-am dorit-o foarte mult. Cred ca am construit-o pentru ca îmi placea amplasamentul enorm. Am construit o casa în care sa ma retrag cand am nevoie de liniste, cand vreau sa ma relaxez alaturi de prieteni si familie”, ne-a explicat proprietarul. Arhitectul care a realizat casa a facut un proiect stilizat care a pornit de la ideea unei case situate în varf de deal.

Asa s-a transformat o casa care trebuie sa fie realizata in stil rustic, intr-un veritabil conac de care propriatarii sunt extrem de mandri. „A trebuit sa excavam pana la cota 0 si abia apoi sa facem fundatia casei pentru ca terenul este in panta”, a mai spus proprietarul. Interiorul locuintei a fost decorat in stil clasic, cu mobilier elegant care aminteste de conacurile boieresti. Astfel, imaginea exterioara a fost transpusa, cu succes, in interior.

 

Articole similare

Stilul shabby chic: ce înseamnă și cum se obține – FOTO

Adina Meyers

Idei de amenajare pentru apartamente mici

Adina Meyers

„Am dorit sa-mi construiesc casa in satul natal”

Adina Meyers