LifeStyle

KG 550 – noua matura inteligenta de la STIHL

Compania STIHL Romania a adus in premiera pe piata autohtona un nou utilaj inovativ pentru curatat aleile, strazile sau locurile de parcare – matura mecanica KG 550.

KG 550 este un dispozitiv care aduna mizeria din jurul casei sau de pe spatiile publice intr-un recipient de 25 de litri. Pietricelele, nisipul, praful, pamantul umed, bucatile mici de lemn sau chiar PET-urile sunt absorbite instant  prin sistemul inteligent Multi Clean brevetat de STIHL.  Sistemul este 100% mecanic, deci nu are un motor, maturarea si absorbtia murdariei facandu-se doar prin felul in care sunt dispuse si coordonate periile in timpul miscarii utilajului. Acestea preiau gunoiul si il transporta in panta catre rezervor. La sistemul Multi Clean se poate face un upgrade printr-un rulou suplimentar de maturat care preia praful foarte fin.

Pe langa matura rotativa, KG 550 dispune de doua filtre de aer spongioase care retin cele mai fine particule in timpul maturatului. In functie de suprafata (plana sau neregulata) si de tipul de mizerie, utilajul se poate regla pe 8 trepte de inaltime. Cu o greutate de numai 6 kg, noua matura inteligenta de la STIHL poate curata teoretic 1600 de metri patrati in decursul unei ore de lucru.

Dupa curatarea aleilor din curte cu un KG,  specialistii recomanda folosirea unui utilaj complementar pentru igenizarea completa a spatiilor, cum ar fi un spalator cu inalta presiune. KG 550 poate fi achizitionat din reteaua de peste de 300 magazine ale dealerilor STIHL din toata tara. 

Related posts

Ponche Crema, un cocktail de Craciun din Venezuela

Adina Meyers

Ai nevoie de un motiv pentru a darui un buchet de flori? Noi iti oferim 5!

Adina Meyers

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe