LifeStyle

Pro Video lanseaza in premiera

Incepand cu luna iulie, Pro Video lanseaza exclusiv in reteaua de magazine Diverta adevarate filme de colectie ale anilor ’60, ’70 si ’80 intr-o editie de lux.

Acum ai ocazia sa revezi sau poate sa vezi pentru prima data filme de referinta care au marcat anii gloriosi ai cinematografiei. Cele 6 boxuri de cate 3 DVD-uri fiecare readuc in atentia cinefililor pe unii dintre cei mai apreciati actori ai anilor ’60, ’70 sau ‘80: Omar Sharif, Julie Christie, Warren Beatty, Paul Newman, Natalie Wood, Al Pacino sau Tom Cruise.

Filme premiate cu Oscar sau nominalizate la multiple alte premii ale industriei de profil: Dr. Zhivago, Bonnie si Clyde, A fost odata in America, Dulcea pasare a tineretii, Splendoare in iarba, Duzina de ticalosi, dar si multe altele, pot fi revazute acum in editia speciala lansata de Pro Video. Comedii, filme de actiune sau romantice, toate iti vor reintragi colectia personala.

Thrillerele palpitante Bonnie si Clyde, Toti oamenii presedintelui sau A fost odata in America ridica suspansul la cote maxime in primul volumul al colectiei, iar realitatea atinge noi dimensiuni in ecranizarile operelor celebre: Dulcea pasare a tineretii, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Platosa de metal, care alcatuiesc al doilea volum.

Al treilea box le propune cinefililor trei pelicule celebre nominalizate la Oscar:

Splendoare in iarba, Moarte la Venetia si Arma Mortala, iar dragostea si emanciparea merg mana in mana in Doctor Zhivago, Dupa-amiaza de caine, Afaceri riscante, din componenta celui de-al patrulea volum. Daca al cincilea volum ii va incanta cu siguranta pe cei impatimiti de actiune: Duzina de ticalosi, Portocala mecanica, Politist si detectiv, al saselea provoaca la nonconformism in filmele de colectie:  Luke, mana rece, Crimele din Mica Italie, Moonwalker.

Pro Video iti aduce in premiera filme clasice celebre intr-un format deosebit, exclusiv in reteaua Diverta, la un pret recomandat de 99.9 RON.

Completeaza-ti acum colectia cu cele mai frumoase filme ale tuturor timpurilor!

Related posts

Celebra casa de licitaţii Sotheby’s intră în România

Adina Meyers

“Aranjam casa” cu parchet prelucrat cu vopsele pe baza de apa ale grupului ICA

Adina Meyers

Saint-Gobain Construction Products Romania, TRUE LEADER al anului 2015

Adina Meyers