LifeStyle

HEDI HOKA – “IUBESC SA FIU FEMEIE”, Ghidul femeii de nota 10

Un adevarat cadou pentru cei care apreciaza lectura de calitate, cartea “Iubesc sa fiu femeie” ofera o cupa de inspiratie pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi a femeilor.

In carte sunt tratate din punct de vedere psihologic, neuropsihologic si sexual – intr-o abordare moderna, fresh si realista – rolurile pe care le indeplinesc femeile: femeia singura, femeia casatorita si femeia mama. Autoarea, Hedi Hoka, vorbeste despre subiecte tabu intr-un limbaj usor de inteles si practic.

Hedi Hoka are peste zece ani de experienta in consiliere psihologica si coaching, fiind membra a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din Romania, a International Leadership Association din S.U.A. si a Mindfulness Association din Marea Britanie. Este ambasador TEDxCluj si Jamie Oliver, Food Revolution. Este si autoarea primului CD mindfulness din Romania ”Relaxeaza-te”, din colectia ”Health and Science”, CD vandut in peste zece mii de exemplare.

Veti intalni o serie de principii care va pot ajuta sa aveti succesul pe care vi-l doriti, atat pe plan personal cat si profesional. Plecand de la adevarul de necontestat ca daca nu poti gasi fericirea in interiorul tau, nu o vei putea gasi nici in afara ta indiferent ce vei face, autoarea ne invata sa gasim multumirea personala in orice situatie. Hedi Hoka ne ajuta prin exercitii validate sa descoperim propriul drum catre fericire. Exista un moment perfect pentru a incepe sa traiesti viata si acesta este: ACUM. Apreciaza clipa prezenta!

“Femeile, azi, au libertatea de a alege sa se bucure de viata. Pot iubi si sa se lase iubite la orice varsta. Singura, casatorita, intr-o relatie sau divortata, cu sau fara copii, ai dreptul să fii fericita. Esti capabila sa iti asumi riscuri si sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Te poti dedica unor obiective in viata si sa schimbi lumea ca sa o faci mai frumoasa si mai buna. Fiecare femeie are dreptul la placerea sexuala si singura poate sa-si stabileasca limitele de care simte ca are nevoie.” declara Hedi Hoka.

In haosul vietii cotidiene ne regasim adesea petrecand marea majoritate a timpului cu lucrurile care conteaza cel mai putin. Lumea poate fi diferita din cauza valorilor pe care le consideram adevarate. Conteaza caracterul, integritatea, iubirea, multumirea de sine, bunatatea, curajul, familia, prietenii, fericirea. “Iubesc sa fiu femeie” va fi o sursa de inspiratie mult timp dupa ce ai citit si ultima pagina. 

Related posts

Barista de la Krups iti ofera Coffee break chiar la tine acasa!

Adina Meyers

Si pe tine te deranjeaza praful din casa?

Adina Meyers

Lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala”

Adina Meyers