LifeStyle

Jubile Concept, o nouă locație cu piscină și gradină pentru evenimente private

Jubile, Furnizor al Casei Regale a României, inaugurează o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului, Jubile Concept: Events – Art – Party, care cuprinde 5 saloane cu un design interior elegant, în stilul Art Deco, dar și cu o grădină și piscină, ideale pentru petrecerile în aer liber.

Designul Jubile Concept se încadrează în stilul Art Deco, inspirat și din tehnologia actuală, cu linii netede, forme geometrice, aerodinamice și culori strălucitoare. Noutatea saloanelor constă în faptul că acestea au pereţi mobili, astfel încât să poată acomoda 1.000 de persoane într-o singură sală grandioasă.

”Aducem pe piață un nou concept de locație pentru evenimente private, care să fie versatil și ușor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: petreceri în aer liber, expoziții de artă, teatru, gale, lansări de produs, conferințe, convenții, simpozioane, cocktail party-uri, dar și cele sociale precum cununii în aer liber, aniversări, nunți,etc. Partea fascinantă a Jubile Concept constă în grădina spațioasă care este într-un perfect echilibru cu piscina și care creează zona ideală pentru petrecerile în aer liber”, a declarat George Ciaușu, manager Jubile Concept.

Deschiderea noii locații a fost marcată de un eveniment special și emoționant, ceremonia de cununie a actorului Dan Badea, care a ales Jubile Concept pentru oficializarea iubrii sale cu Mădălina Drăghia. Petrecerea a avut loc în grădina special amenajată, în jurul piscinei, alături de familie și prieteni buni.

Pentru cei care caută un loc aparte pentru petrecerea aniversară, pentru garden party-uri sau pentru cununii în aer liber, Jubile Concept vă pune la dispoziție o gradină și o piscină spectaculoase, dar și cele mai interesante servicii pentru petreceri de neegalat. Echipa de profesioniști Jubile vă oferă consultanță în organizarea petrecerii la cele mai înalte standarde cu meniuri personalizate, pachete opționale în funcție de preferințe și tematica evenimentului, piscină, gradină amenajată și multe altele.

Despre Jubile Concept

Jubile, Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o experiență de peste 10 ani în domeniul HoReCa. Compania se impune prin calitatea serviciilor pe care le oferă și prin atenția acordată fiecărui eveniment organizat.

Printre serviciile oferite se numără atât pachete pentru evenimente sociale (nunţi, botezuri, cununii, zile de naştere) cât și pachetele corporate (coffee break, Lunch, cocktail party) dar și pachetele special precum Candy Bike, IceCream Bike, Burger Bar, Lemonade Bar, BBQ Live Cooking, care pot fi rezervate individual, în funcție de caracteristicile petrecerii.

www.nou.jubile.ro

Related posts

“NU FI dezordinar” pe GPS-urile

Adina Meyers

Maserati, un simbol al luxului

Adina Meyers

Curăță spațiile în doi timpi și trei mișcări

Adina Meyers