LifeStyle

Hidratarea dinamica ce asigura sanatatea si frumusetea pielii tale!

Natura a inzestrat epiderma cu rolul de a asigura o protectie si o hidratare corespunzatoare, prin mecanismele ce limiteaza pierderile transepidermale de apa.

O piele hidratata are un nivel optim de hidratare situat intre 13-15%. In momentul in care concentratia de apa scade sub aceste valori se instaleaza fenomenul de deshidratare.  Lipsa apei din organism este foarte evidenta la nivelul epidermei. Pielea devine  uscata, dura, se descuameaza, este lipsita de vitalitate.

Vremea rece, vantul, gerul, sunt factori ce determina uscarea si deshidratarea pielii.

Factorii genetici, lipsa somnului, stressul, fumatul, alimentatia, anumite medicamente, conditiile climatice extreme, sunt cateva din motivele ce pot favoriza instalarea deshidratarii.

Nivelul optim de hidratare este  mentinut prin 2 sisteme de baza:

– sistemul hidratarii interne prin care apa  patrunde  prin peretii celulelor, unde acidul hialuronic o pastreaza transformand-o in gel asemenea unui tampon.

– sistemul hidratarii externe prin care apa ajunge inapoi la suprafata pielii unde este intampinata de substante care o transforma in: uree, acid lactic (factori naturali de hidratare).

 Nivelul optim de hidratare poate fi mentinut atat printr-un aport hidric corespunzator cat si prin folosirea unor produse cosmetice special concepute sa mentina apa la nivel cutanat.

AQUAPRECIS este o gama noua, inovatoare, special conceputa  de Laboratoarele URIAGE pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui mecanism de hidratare celulara dinamica in care osmolitii (captatori de apa) reprezentati de aminoacizi si sarurile minerale din Apa Termala Uriage capteaza si transporta apa in celule, asigurand o hidratare optima atat la suprafata pielii cat si in profunzime, functionand ca un burete care retine exact cantitatea de apa necesara echilibrului celulei  –  tehnologia brevetata  H2O (Hidratare prin 2 Osmoliti).

Un accent deosebit se pune si pe protectia anti-poluare, asigurata de prezenta unui  Bio-film protector, invizibil si non-ocluziv, o retea de bio-zaharide care limiteaza actiunea factorilor poluanti  din exterior  si absorbtia moleculelor oxidative si a radicalilor liberi. Protejeaza celulele de stress-ul oxidativ !

Gama cuprinde produse destinate hidratarii zilnice, testate sub control dermatologic:

Aquaprecis gel contur ochi 15ml (contine : complex H2O, agenti anti-poluare, acid hialuronic) pentru toate tipurile de ten, actioneaza asupra pungilor, cearcanelor, confera luminozitate, testat sub control oftalmologic 

Aquaprecis gel crema  40ml (contine: Complex H2O, agenti anti-poluare, agenti matifianti) – pentru  tenul normal mixt, textura lejera, non-grasa, fara ulei, testat sub control dermatologic

Aquaprecis crema 40ml (contine: Complex H2O, agenti anti-poluare, unt de Karite) – pentru ten uscat ; textura onctuoasa, hidrateaza si diminueaza senzatia de discomfort (-52%)

Aquaprecis baume 50ml (contine: Complex H2O, agenti anti-poluare, unt de Karite, Limnathes Alba) – pentru piele foarte uscata, textura foarte bogata, cremoasa, care se absoarbe repede, efect hidratant de lunga durata dar si ingrijirii specifice potrivite pentru toate tipurile de piele:

Aquaprecis Fluid protector SPF20 40ml (contine: Complex H2O, agenti anti-poluare, filtre UVA/UVB) – textura invizibila, protectie anti UVA si UVB, excelenta baza de machiaj

Aquaprecis masca 40ml (contine: Complex H2O, agenti anti-poluare, acid hialuronic) –  hidratare rapida si intensa cu acid hialuronic, destinde trasaturile si reda instantaneu stralucirea pielii

Related posts

Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou stilat si performant in Luna Femeii

Adina Meyers

Pogonici face recrutări la Mega Mall!

Adina Meyers

Mucegaiul iti da batai de cap? Uite cum poti scapa de el

Adina Meyers