Home

Cum poti imbunatati aspectul unui perete cu ajutorul sipcilor din lemn

Pe langa rolul de a delimita spatiile, peretii au si rol decorativ daca sunt tratati corespunzator. Variantele din care putem alege sunt diferite si se bazeza pe diverse tehnici, materiale si costuri.

Imbunatatirea aspectului in casa 

Daca nu doresti sa investesti o suma considerabila, dar totusi intentionezi sa scoti in evidenta un perete sau mai multi, fara a apela strict la o zugraveala intr-o culoare sau textura diferita de restul peretilor din incapere, incearca varianta sipcilor din lemn aplicate pe suprafata peretelui.

Din moment ce aceasta operatiune nu implica un efort substantial, te poti ocupa de un astfel de proiect si singur. Pentru inceput ai nevoie de hartie si creion pentru a-ti face o schita in ceea ce priveste modul de dispunere al sipcilor. Nu te limita la o singura varianta! In functie de suprafata pe care urmeaza sa aplici sipcile din lemn, calculeaza cati metri lineari sunt necesari.

Sipcile se aplica pe perete cu ajutorul unui adeziv si pentru a le taia la dimensiunile dorite ai nevoie de un ferastrau electric. Le poti pastra in forma lor naturala, le poti lacui sau vopsi in ce culori doresti. Pentru un impact vizual puternic, sipcile trebuie sa fie colorate diferit de peretele suport pe care sunt aplicate. Nu iti fie teama sa iti folosesti imaginatia!

Exemplele selectate si prezentate in acest articol te pot inspira si ajuta sa realizezi un proiect de amenajare in care sa integrezi cu succes si intr-un mod original sipcile din lemn.

​Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747666473

Sursa imagini: http://www.pinterest.com./ 

Related posts

Ce este un design de interior ecologic? – FOTO

Adina Meyers

Cum să beneficiezi de mai mult confort în bucătărie

Adina Meyers

ANUNȚ: Primăria Sectorului 2 începe dezinsecția împotriva țânțarilor

Adina Meyers