LifeStyle

Lemet inaugureaza un nou magazin in Craiova

Investitia necesara pentru deschiderea magazinului LEM’S de la Craiova este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobila ale Lemet opereaza sub brandul LEM’S si sunt amenajate la acelasi standard de calitate in toate judetele tarii.

Magazinul LEM’S din Craiova se intinde pe o suprafata de 1300 mp si este al treilea cel mai mare din Romania. Acesta se afla situat pe Calea Bucuresti, langa Metro.

Cu acest spatiu comercial deschis in Craiova, reteaua LEM’S are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.

”Strategia noastra de dezvoltare continua sa se bazeze pe extinderea retelei de magazine LEM’S urmarind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, in centre comerciale noi, dar si pe dezvoltarea de noi produse. Anual dezvoltam programe noi ce au la baza cerintele si nevoile romanilor care sunt tot mai diverse. Unul dintre cele mai noi produse marca LEM’S este Livingul New York, primul produs din gama de lux si primul living in sticla si lumini. Acesta se afla deja in toate magazinele LEM’S.” declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei, strategia de extindere.

LEM’S ofera mobiler de calitate, modern, rezistent si bine integrat in ambianta oricarui camin autohton, mobilier „made in Romania”. Aceste principii au stat si la baza programului modular si flexibil de canapele, prin care clientii au posibilitatea sa isi creeze canapeaua in functie de caminul si stilul lor de viata.

„Multifunctionalism, modularitate sau flexibilitate sunt cuvintele de la care am plecat atunci cand ne-am propus sa demaram productia de canapelele sub brandul LEM’S. Am urmarit ca aceste canapele sa poata fi configurate in functie de nevoile fiecarui client, dar sa tina cont si de spatiul disponibil in apartamentele romanilor. Pe langa aspectul estetic, am urmarit ca mobilierul odata ajuns in casele romanilor sa fie fiabil si sa faca fata folosirii de zi cu zi. ” declara Adrian Rizea.

Reduceri si mobila in rate

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, LEM’S ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele sau pachete inspirate de mese si scaune.

LEM’S ofera clientilor un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing.

Related posts

Livezile de pomi columnari – ingeniozitate fără limite de spaţiu

Adina Meyers

Asigurarea piscinei: ce riscuri poti intampina?

Adina Meyers

Piscina, principala atracție pe timpul verii. Cum o îngrijim

Adina Meyers