Amenajari Interioare

Accesorii exotice pentru casa – tendinte in voga in acest an

Atunci cand vrem sa ne decoream casa, probabil avem in minte o schimbare prin care locuinta sa arate intr-un mod special. Rar reusim acest lucru, iar tendintele se schimba de la an la an. Dar o varianta ar fi cumpararea de accesorii exotice si punerea lor prin casa. Iar modernizarea cu ajutorul lor este simpla, avand in vedere ca unele magazine online ofera o gama variata de produse la preturi accesibile.

Accesorii exotice in bucatarie

Foto: www.bonami.ro


Probabil ca ne-am saturat de farfuriile clasice albe cu floricele care par de pe vremea bunicii. Chiar daca ele inca sunt folosite foarte des, a venit timpul sa le schimbam cu ceva mai rezistent si la moda. Pentru aceasta schimbare, putem accesa Bonami, un site e-commerce prin care putem cumpara foarte multe obiecte de desing interior si accesorii.

La categoria vesela cu tendinte exotice, gasim farfuriile BaliHai, care schimba in totalitate modul in care ne arata preparatele pe care le servim. Daca suntem adeptii fotografiatului mancarurilor sofisticate, aceaste farfurii cu un design total special se preteaza foarte bine cu fotografiatul bucatelor alese. Daca pe masa avem si preparate exotice, cu atat mai bine.

Dormitorul – un loc fresh si relaxant

Foto: www.bonami.ro


Asternuturile din dormitorul casei tale trebuie sa fie mereu fresh. Iar daca ele aduc si o pata de culoare locuintei, cu atat mai bine. Dar ce facem atunci cand vrem sa ne organizam dormitorul intr-un stil special, care sa te faca sa te simti intr-o locuinta noua? Sigur, putem sa remobilam incaperea, dar o alegere desteapta ar fi schimbarea cearsafurilor si a fetelor de perna.

O varianta interesanta poate fi cearsaful pe care il vedeti in fotografia urmatoare, cu tente exotice. El poate fi achizitionat de pe site-ul Bonami, iar modul in care iti vei schimba infatisarea camerei este total. Modelul de pe el este asemanator cu cel al farfuriilor de bucatarie prezentate mai sus, frunzele de diferite plante fiind prezente si aici.

Soparle si frunze aranjate pe pereti

Foto: www.bonami.ro


Daca v-ati decis sa renovati si peretii, dupa vopsire, decorarea lor necesita anumite cunostinte de design interior. Daca ii incarcati prea mult cu accesorii, camerele vor parea ca sunt supraaglomerate, iar spatiul va parea mult mai redus. Cum putem sa evitam astfel de greseli? Simplu.

Putem alege putine accesorii, dar care sa aduca un stil aparte incaperilor. Tot la Bonami putem gasi printre modelele de accesorii exotice, soparle stilizate din sticla care stau agitate pe frunze exotice de palmieri, tot din sticla. Ele pot sa-ti improspateze interiorul aducand un iz fresh de jungla. Atentie! Nu aranjati prea multe astfel de accesorii pe peretii dumneavoastra. 

Foto: www.bonami.ro


De altfel, peretii pot fi aranjati cu tablouri verzi. Fie ca au in ele plante uscate, fie ca ele sunt pictate pe panza, vor da impresia de o locuinta verde.

Mai multe astfel de accesorii exotice puteti gasi pe www.Bonami.ro

Related posts

George Cojocaru, părintele târgurilor home&deco din România, vorbeşte despre importanţa evenimentelor expoziţionale

Adina Meyers

Cum să dormi mai bine cu minim de efort

Adina Meyers

Cuvinte cheie pentru decoratiile din 2010

Adina Meyers