Amenajare living Practic

Invitatie cu parfum de briza mediteraneana

Preparate marine si un decor adecvat. Ramanand la capitolul decor, am ales sa va prezentam cateva idei pentru un aranjament potrivit acestui stil rafinat si familiar.

Ne-am situat intr-o bucatarie din lemn masiv, cu aspect clasic BERLONI, disponibilă prin OmnitechCasa (pret: 30.000 lei), care te poarta cu gandul in trecut, oferindu-ti relaxarea si farmecul unei lumi de demult, un loc luminos cu detalii precise, cu solutii practice de ambientare, un stil plin de viata.

Masa este locul linistit din centrul bucatariei, unde toate lucrurile converg ca o concluzie a tot ce s-a desfasurat inainte de aranjarea ei. Se simte atmosfera vesela de vara, sugerata de asocierea de forme, texturi si culori. Am imbinat frumusetea si culorile stilului mediteranean cu accesorii moderne, utilizate in zilele noastre. Culorile sunt tonice: galben, emanand optimismul si caldura soarelui de tarm, evidentiat de un albastru cobalt, ce aminteste de Marea Mediterana. Farfuriile sunt alese din doua seturi diferite: farfuria-suport albastra, cu margini ondulate si motive rustice, pune in evidenta setul de farfurii albe pentru servit mancarea. Tacamurile sunt clasice, cu un design rafinat. Suportul pentru cutit, de forma unei lebede, aduce un plus de candoare mesei si atrage atentia asupra tentei naturale. Paharele albastre intretin tema culorii, iar florile stranse intr-un mic buchet, asezate intr-un vas de cristal sau sticla dau prospetime aranjamentului. Vasele de ceramica colorata inveselesc accesorizarea bucatariei, facand sa se simta atingerea decorarii traditionale. Nu am uitat sticla de vin rosu, nelipsita unui pranz spaniol!

Related posts

O baie cu sclipiri metalice

Adina Meyers

Curăță spațiile în doi timpi și trei mișcări

Adina Meyers

Cum să-ți decorezi dormitorul ieftin

Adina Meyers