LifeStyle

Maserati, un simbol al luxului

Maserati Quattroporte S combina in mod elegant interiorul spatios cu stilul granturismo si cu performante tehnice inegalabile. Pielea Poltrona Frau, lemnul pretios si atentia deosebita pentru detalii fac din calatoria la bordul unui Quattroporte o experienta de neuitat. Designul exterior este semnat Pininfarina, iar cea mai avansata tehnologie asigura performantele remarcabile ale acestei masini.

Scaunele din spate au pozitie ajustabila si, in functie de personalizare, pot avea optiuni de incalzire, ventilare si masaj. Portbagajul are 480 de litri, insa clientul isi poate comanda, impreuna cu masina, si un set de bagaje Maserati, care este special creat ca sa incapa optim in acest portbagaj.

Pentru cei care prefera un look cu adevarat spectaculos, exista variantele de personalizare cu lac Black Piano sau Blue Laque. Sunt trei esente noi, Starwood, Vavona si Polished Wenge. Starwood se potriveste unui interior rece si modern, Vavona sugereaza caldura, iar cel de-al treilea fel de lemn este pentru un interior sobru, elegant.
Sistemele de navigatie si de entertainment sunt absolut spectaculoase la noul Quattroporte S: Maserati Multimedia System si Bose® Multi Media Systems. Creat de Marelli, Multimedia System include, ca standard, un computer de bord, sistem de navigatie prin satelit, CD-ROM, mp3 player, hard disk driver, jukebox pentru fisiere mp3, un hard disk de 30 GB, control vocal, Bluetooth Wireless Technology, USB/AUX-in care poate fi si USB reader.

Atat sistemul de navigatie cât si cel audio pot fi controlate si din butoanele aflate pe volan. Maserati Quattroporte S mai are, senzori de lumina, senzori de ploaie, cruise control, senzori de presiune a pneurilor, senzori de parcare.

Maserati Quattroporte S are un motor V90° cu o capacitate de 4691 cc., care dezvolta 430 bhp la 7.000 rpm. Masina atinge o viteza de280 km/h si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 5.4 secunde.

Related posts

Kuma Romania – un univers dedicat amenajarilor de top

Adina Meyers

Fangai, cea mai nouă şi inovatoare instalaţie de sunet şi lumină din România

Adina Meyers

Salata de primavara cu sos de leurda

Adina Meyers