Nu se poate vorbi  despre design numai din punct de vedere al imaginii produselor. Designul inseamna inovatie, inseamna producerea unor piese cu forme deosebite care vin sa imbunatateasca si functiunile acestora.

Astfel au fost create aceste modele de bai extravagante care transforma aceasta incapere intr-un spatiu stilizat.

Chiuveta defineste cu siguranta liniile generale ale fiecarei bai, designerii orientandu-se pentru celelalte piese in functie de dimensiunile si modelul acesteia. Este un principiu care ar trebui adoptat atunci cand va hotarati sa va amenajati baia.

Cazile moderne au acum sute de forme si marimi incat aveti de unde alege fara probleme exact ceea ce va trebuie pentru baia dumneavoastra. Chiar si pentru cazile cu marimi standard aveti de unde sa alegeti pentru ca sunt facute din mai multe materiale

Cazile indiferent de material, pot avea incorporate accesorii de genul hidromasajului si alte faciliatati de gen. Evident preturile sunt mult mai mari. Forma cazilor este rotunda, patrata,dreptunghiulara sau in forma de scoica. Le puteti aseza in mijlocul camerei daca spatiul va permite sau langa perete sau in coltul camerei.

Exista si cabine de dus cu cazi semiinalte. Unele cazi au incorporate spatii pentru sezut. Cazile au nevoie de suporti speciali din metal sau cadre din caramida si nisip. Pentru a masca toate scurgerile si tevile aveti nevoie de panouri speciale de mascare din plastic sau de un zid din caramida placata cu faianta. Exista cazi care au loc prevazut special pentru robinete iar la altele se monteaza in afara cazii, pe perete. 

Culorile sunt si ele variate dar in general in ceea ce priveste culoarea exista o regula simpla: mai putin inseamna mai mult. In combinatia amenajare – podea – pereti sunt suficiente 3 culori de baza. La urma urmei, celalalte accesorii reprezinta pete de culoare sau noi accente. Sticla si oglinzile ofera incaperii noi efecte. Astfel, un perete de sticla intre dus si cada nu reduce, din punct de vedere optic, spatiul. O oglinda la locul potrivit mareste unghiurile si reda diverse reflexe de lumina.

Related posts

Cum sa alegeti cele mai bune cearceafuri de pat

Adina Meyers

Casă nouă sau casă veche, ce să alegi?

Adina Meyers

Costurile ambalajelor în procesul de mutare

Adina Meyers