Pentru realizarea acestui proiect s-au luat in considerare nevoile si dorintele clientilor de a obtine un spatiu elegant, cu usoare influente clasice, care sa redea o dimensiune naturala.

Proprietarii, Cristina si Bogdan, sunt doua persoane cu un program foarte incarcat, care au vrut ca noua lor locuinta sa fie in afara Bucurestiului, in Cosmopolis, un cartier linistit de case.

Bogdan s-a nascut la Brasov, de unde si apropierea lui de natura si solicitarea de a o integra in noul camin, iar Cristina si-a dorit sa creeze acel sentiment “de acasa”.

Designerul Alina Szabo, unul dintre artizanii proiectului de amenajare a apartamentului, ne-a povestit cum au fost alese conceptul si solutiile si care au fost pasii urmati.

Natura inseamna armonie si echilibru. Poate tocmai de aceea, cateva ore petrecute in natura ne ajuta atat de mult sa ne relaxam si sa ne reincarcam bateriile. Plecand de la aceasta idee, designerii s-au gandit ca ar fi interesant sa realizeze o extensie a naturii in casa celor doi tineri, prin intermediul designului interior.

Cititi restul articolului pe revistacaminul.ro

Related posts

Amenajare care valorifica toate spatiile

Adina Meyers

Să locuiești la mansardă? O idee bună!

Adina Meyers

Omnires – colecția Contour de Paulina Shacalis

Adina Meyers