Artistul britanic Mark Merer a proiectat aceasta casa pentru sine si sotia sa in Somerset, UK. 

Denumita Wellham Studio, cladirea este construita din panouri structurale izolate si are un acoperis pajiste. 

Proiectul a demarat cu un studiu al terenului. Practic, arhitectii au stat si au observat cum interactioneaza diversele materiale de constructie cu pamantul, cum se creeaza formele prin interactiunea cu vantul si ploaia. Acestia au cautat sa obtina o simbioza intre obiect si mediu. 

Astfel, forma triunghiulara a casei a luat nastere in mod natural, urmand tendinta terenului. 

Structura de baza a casei este rezistenta la apa, cuprinde panouri structurale izolate, imbracate in 3 straturi de termoform, ceea ce face din start aceasta casa eficienta energetic.

Related posts

Perdelele – accesorii șic pentru casa ta

Adina Meyers

Cum alegi pilota perfectă?

Lucia Lazar

Casă în Băneasa: o oază de verdeaţă şi multă linişte

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe