LifeStyle

Inovatie in baie: noile produse KLUDI, prezentate la ISH 2015

KLUDI Romania, producatorul german de baterii de lux pentru baie si bucatarie, si-a prezentat noile produse destinate salii de baie la ISH, cel mai mare targ mondial din domeniul instalatiilor sanitare, constructii, tehnologii de climatizare, energie si energii regenerabile, care a inceput astazi la Frankfurt am Main.

Tendintele pentru baile din acest an includ game realizate pentru persoanele care prefera liniile simple, sanitare cu design special pentru spatii mici si bai de serviciu, dar totodata potrivite intr-o baie de familie, solutii electronice inteligente si inovatii pentru dusuri.

Placerea absoluta a dusului

O palarie mare de dus este o parte esentiala a unei experiente perfecte de dus. Una dintre surprizele KLUDI din acest an este sistemul Thermostat Dual Shower System din seria KLUDI FRESHLINE. Acesta ofera o placere multidimensionala la dus.

Este nevoie doar de conectare la reteaua de apa si de determinare pentru a maximiza confortul la dus. Sistemul de dus include o palarie de dus de 25 cm, o para de dus 3S si o baterie sanitara de dus termostatata. Bateria de dus termostatata asigura apa la temperatura placuta si are protectie la apa fierbinte Hot-Stop.

Ultima noutate in materie de high-end

KLUDI FRESHLINE stabileste noi standarde pentru dusurile high-end printr-un diametru de 14 cm. Para de dus este confectionata din material plastic lucios, cromat, de calitate superioara. Orificiile parei de dus au proprietati anticalcar si ofera un dus amplu si fin chiar si in zonele cu apa dura – depunerile de calcar se pot curata foarte usor cu ajutorul unui burete.

Suprafata alba de la baza ofera accentele vizuale perfecte pentru aceasta para de dus cromata: exista varianta cu un singur tip de jet (Volume) sau versiunea cu trei tipuri de jet (3S), care pot fi schimbate prin simpla rasucire a bazei parei de dus. Pentru a asigura maximul de igiena, para de dus 3S este dotata cu functia de evacuare a apei reziduale – dupa dus, apa reziduala este pur si simplu eliminata din para de dus. O facilitate igienica: fara picurare neplacuta si fara a trebui sa stergem apa dupa dus.

Volume

Tipul de jet Volume foloseste latimea de 14 cm a parei de dus si este amplu si fin.

Booster

Jetul tip "Booster" aduce senzatia unui masaj revitalizant.

Smooth Line

Pentru tipul de jet Smooth Line mini-perlatoarele amesteca aerul cu apa. Rezultatul este un dus amplu si delicat.

 

Related posts

7 motive pentru care trebuie să știi engleza în călătorii

Adina Meyers

Design romanesc de produs

Adina Meyers

Preparate fine și gustoase cu blenderul de mare viteză Ultrablend+ de la Tefal

Adina Meyers