Peste 60% din casele din Europa, 80% din America, 75% din Australia si alte multe mii din alte zone ale globului se mandresc ca poarta eticheta „VERDE”, fiind realizate din barne de lemn, in sistem framing sau cu structura de lemn.

Casa Verde reprezinta un concept imobiliar care, in ultimii 4-5 ani, a inceput sa devina si in Romania o normalitate. Printre principalele avantaje ale unei astfel de constructii, de care s-au convins deja mii de romani, sunt: excelent raport pret/calitate, performanta, izolatie termica si fonica in standard ridicat, aspect cald si, mai ales, prietenos, amenajari interioare economice si moderne, rezistenta sporita la cutremur (8 – 8,5 grade pe scara Richter), usor adaptabila pe orice teren de constructie.

In sectorul de constructie autohton exista de mai multi ani firme de executie cu o reala experienta in acest domeniu, bazandu-se pe exemplul tarilor pentru ai caror locuitori Casa Verde este prima optiune in momentul in care se gandesc sa isi construiasca sau sa isi cumpere un camin. In aceste conditii, daca imbratisati acest concept veti avea de unde alege cu cine sa colaborati pentru cel mai bun raport calitate/pret. In plus, la capitolul proiecte, veti gasii mii de exemple care sa va inspire printr-o simpla cautare pe Internet sau in portofoliile firmelor din domeniu.

Conceptul Casa Verde nu este definit doar de sistemul de constructie al unei case de lemn, ci de un cumul de tehnologii si sisteme complementare pe care fiecare beneficiar, in functie de buget, le poate face pentru casa sa: instalatii de energie neconventionala – pompa de caldura, instalatii eoliene, panouri solare, termoizolare suplimentara, folosirea de materiale si tehnologie verde etc. 

Related posts

Ce materiale alegem pentru structura de rezistenta a casei

Adina Meyers

4 avantaje ale cutiilor poştale de la EuroMag

Adina Meyers

Un loft industrial din inima orașului Kiev

Adina Meyers