LifeStyle

In showroomul Salterra gasesti salteaua potrivita

De ce ai cumpara saltele si alte articole dedicate somului de la Salterra? Pentru ca aici, pe langa cele 300 de produse din oferta, ai parte si de consiliere. Marcela Moss specialist multibrand in cultura somnului te va indruma pentru a achizitiona produse confortabile, relaxante, dar mai ales sanatoase pentru odihna ta, de la saltele, micro saltele, somiere si pana la pilote, perne, lenjerii de pat sau protectii de saltea. Si ai atat produse economice, cat si din game de lux, deci preturi pe masura bugetului tau.

Uite, cateva sfaturi oferite de Marcela Moss manager general Salterra si specialist in cultura somnului:

1. Decat sa cumperi un pat foarte scump si cu o saltea ieftina, mai bine, de aceeasi bani cumperi somiera si saltea de calitate.

2. Salteaua trebuie schimbata la 7-10 ani, dar nu doar din motive legate de confort, ci si din motive de igiena. Salteaua absoarbe transpiratia, resturile de piele descuamata si favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor in interiorul saltelei. Daca vrei ca salteaua ta sa te tina mai mult, merita sa cumperi protectii de saltea care o pastreaza igienica. Mai bine speli protectiile de saltea, decat sa ajungi sa schimbi salteaua.

3. Daca nu-ti permiti sa cumperi o saltea noua, ai varianta micro saltelei. Este o saltea mai subtire, confortabila, pe care o poti pune deasupra celei vechi. In plus, la Salterra poti avea pe comanda fete diferite pentru micro saltea. Spre exemplu, o parte poate fi cu spuma memory, iar cealalta matlasata cu bambus. Astfel micro salteaua o poti folosi pe o parte vara si pe cealalta iarna, asigurandu-ti un somn sanatos si confortabil indiferent de anotimp.

4. Ca sa-ti pastrezi salteaua igienica si intr-o forma buna, ai grija sa o aspiri si sa o aerisesti periodic. Cum? De doua ori pe an o intorci de pe o parte pe alta, iar in plan lateral odata la 3luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor si invers. Astfel, elimini pericolul acumularii de praf la interior si dezvoltarea acarienilor, dar si tasarea ei in anumite parti.

Si daca iti doresti servicii complete pentru decorul dormitorului, Salterra te poate ajuta de la  alegerea saltelei la perdele, cuverturi si perne fantezie. Aceste servicii sunt pe baza de comanda, iar ele vor fi asigurate cu ajutorul unui designer de interior.

Magazinul Salterra din Bucuresti se afla in cladirea America House din Piata Victoriei, la adresa bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 1 si este deschis de luni pana sambata.

Oferta Salterra este completata de produse business to business dedicate lanturilor hoteliere, pensiunilor si motelurilor – www.salterra.ro .

 

Related posts

Tot ce trebuie să știi despre florile de sânziene și efectele lor terapeutice

Adina Meyers

Cum COVID-19 accelerează transformarea industriei alimentare

Adina Meyers

Brico Depôt aduce în magazinele din România colecția exclusivă de Crăciun

Adina Meyers