LifeStyle

GEALAN, implicat in protejarea mediului prin producerea de profile PVC ecologice

GEALAN, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi si singura companie din bransa cu un sistem de management de mediu certificat la nivel mondial pentru toate fabricile proprii, contribuie activ la protejarea mediului, conservarea resurselor si revalorificarea ferestrelor din PVC vechi prin producerea de profile PVC ecologice.

Chiar daca in urma procesului de reciclare apar costuri suplimentare pentru colectare, sortare, procesare si transport, ferestrele care au in componenta profile reciclate nu sunt mai scumpe decat cele din PVC nou, ajung la aceeasi durata de viata, iar la exterior sunt identice cu cele din PVC uzual. 

Ce se intampla cu ferestrele vechi?

Ferestrele vechi din PVC si resturile de profile rezultate din producerea ferestrelor, odata demontate, nu sunt aruncate, ci sunt supuse unui circuit de reciclare, putand fi apoi utilizate pentru fabricarea de noi profile din PVC. Rezulta astfel un circuit inchis al reciclarii, care contribuie activ la protejarea mediului si la conservarea resurselor.

Parteneriate in intreaga Europa

Inca din 1994 Gealan ofera partenerilor un program de reciclare pentru revalorificarea ferestrelor vechi. Gealan, impreuna cu alti producatori germani de profile urmareste, in cadrul initiativei de reciclare REWINDO, cresterea cantitatilor de PVC din reciclarea de ferestre, usi si rulouri, contribuind activ la o dezvoltare durabila. Acest lucru se face in spiritul Vinyl 2010, un angajament voluntar al industriei europene de PVC, prin care producatorii europeni de profile si-au asumat respectarea cotelor de reciclare pentru deseurile de PVC.

Avantajele achizitionarii de profile GEALAN din PVC reciclat:

· Durabilitate 50 de ani
· Performante ecologice
· Costuri reduse
· Se pot recicla de pana la 7 ori, pastrandu-se calitatea materiei prime
· La exterior, aceste ferestre sunt identice cu cele din PVC uzual

Related posts

Cea mai frumoasa masina de spalat – Bauknecht Sphere

Adina Meyers

Arctic lanseaza platforma www.arcticpentrutine.ro, resursa online cu informatii practice despre electrocasnice

Adina Meyers

Nu uitaţi accesorizarea cu pernuţe decorative

Adina Meyers