LifeStyle

Infuzie de dulce fara zahar

La conferinta de nutritie la care Romania Libera, Bebelu.ro si Casa mea au fost parteneri, s-au prezentat principii si argumente pe tema zaharului. Producatori si companii care militeaza pentru un stil de viata sanatos s-au intrecut in cadouri si dulciuri fara zahar.

 Stim cu totii cat de nociv este zaharul in alimentatie insa nu rezistam tentatiei de ceva dulce.Vestea buna este ca exista variante sanatoase fara sa ne privam de un desert delicios. Solutiile  propuse de Green Sugar- indulcitor din extras de stevia rebaudiana, No Sugar Shop, deliciile vegane fara zahar de la Hiper Ambrozia au incantat papilele gustative ale participantilor.

Mai mult decat atat, in  abordarea holistica nu este suficient sa te alimentezi corect daca nu intretii “templul” si pe exterior  pentru armonie si echilibru. In acest context, Centrul Yucca Wellness  a prezentat metode de infrumusetare si remodelare corporala de ultima generatie. Marilena Oprisanu-nutritionist holistic si chef dietetician a oferit o demonstratie culinara inedita cu produsele Solaris realizand un desert sanatos in doar 10 minute.

Toti participantii au foti rasfatati cu dulciuri sanatoase fara zahar preparate din ingrediente de cea mai buna calitate. Aceasta initiativa a centrului de sanatate Holistik de a educa consumatorii cum sa se alimenteze sanatos fara frustrari, a fost sustinuta cu argumente stiintifice de catre reprezentanta Laboratoarelor Remedia, Doamna Olguta Giurgea- farmacist primar si a Domnului Drd. Ninel Bauer inginer medical clinic si terapeut holistic.

Related posts

thecraftlab by Irina Neacsu

Adina Meyers

Descoperire: Persoanele asimptomatice care au COVID-19 NU transmit virusul

Adina Meyers

Expozitia Mirelei Iordache va avea loc la Hotel Epoque

Adina Meyers