Decorarea unei incaperi, este adesea o chestiune enervanta pentru proprietari, cu toate acestea, daca aveti o imagine in minte, despre cum ar trebui sa arate camera, sau orice fel de decorare, nu va fi o problema. Decorarea casei este foarte importanta, se creeaza astfel un spatiu armonios pentru tine si te face sa te simti confortabil. Mai jos sunt cateva sfaturi cu privire la modul decorarii unei incaperi.

Camera de zi

Camera de zi este prima camera din locuinta ta, aceasta lasa oaspetilor o impresie asupra intregii case.

In opinia mea, camera de zi, trebuie decorata cu mobilier simplu, pentru a nu incarca spatiul. Folositi draperii, pentru a conferii eleganta incaperii, de preferat de culoare inchisa, in cazul in care ati ales o culoare deschisa pentru pereti, pentru a se crea o armonie cromatica. Folositi diferite obiecte de decor pentru a conferii incaperii un design aparte.

Bucataria

In esenta, aveti nevoie de o platforma de gatit, o plita sau un aragaz, o hota si dulapuri pentru a stoca ustensile. Din nou, pastreaza minimul de lucruri in bucatarie, pentru a  nu aglomera inutil spatiul. Iluminatul este foarte important in aceasta camera, mai ales  in zona de lucru, de aceea, acesta trebuie sa fie puternic iluminata. Pentru a avea o bucatarie organizata, asigurati-va ca aveti compartimente separate pentru furculite, cutite si linguri, astfel incat sa fie toate la indemana.

Dormitorul

Peretii albi, sunt o optiune atunci cand vine vorba de decorarea dormitorului si puteti alege ce nuanta doriti pentru perdele si draperii. Fiti indraznete si folositi culori tari, utilizati rosu, negru, albastru acvamarin, soare portocaliu sau violet asfintit. Daca alege-ti perdelele rosii, pentru pat alegeti asternuturile neagre, aceste culori combinate confera un aer romantic incaperii.

Decorul locuintei este o extensie a personalitatii tale. Culorile, elementele si tot ce ai folosit, va vorbi despre gusturile tale. Da frau liber imaginatiei si decoreaza-ti locuinta asa cum ti-ai dorit dintotdeauna!

Related posts

Design modern, personalizat prin culoare

Adina Meyers

Si un balcon mic poate fi amenajat asa cum doresti

Adina Meyers

Tapetul pentru dormitor – cum să creați efecte optice deosebite cu tapet de la AA Design Interior

Adina Meyers